Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αστόχησε στο τελευταίο πέναλτυ ο Πάνος Λινάρδος αφου ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης απέκρουσε εντυπωσιακά..

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι εξασφάλισε η Ανόρθωση την πρόκρισή της για το Β΄ Γύρο του Κυπέλλου Κύπρου, αφού δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης Δερύνειας τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην ημίωρη παράταση, μένοντας στο 0-0.




Μέτρια η απόδοση της "Κυρίας", η οποία είχε κάποιες καλές φάσεις κυρίως στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να... ανοίξει το σκορ. Καλύτερές της στιγμές το σουτ του Γκαρσία στο 18΄, το οποίο... έφυγε άουτ, και το σουτ του Κάλβο στο 23΄, που απέκρουσε ο Ζένιου, όπως έπραξε και στο 41΄ στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οχαγιόν.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ζόρζε Κόστα ήταν ακόμα χειρότερη και δεν... απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Ζένιου.

Ούτε, όμως, στο πρώτο μέρος της ημίωρης παράτασης, η Ανόρθωση μπορούσε να κάνει αισθητή την παρουσία της, με αποτέλεσμα να περάσουν ακόμα δεκαπέντε λεπτά χωρίς κάτι το ουσιαστικό.

Στο δεύτερο μέρος της ημίωρης παράτασης, η "Κυρία" είχε μία καλή στιγμή, ωστόσο το σουτ του Φοφανά δεν βρήκε στόχο στο 109΄. Μάλιστα, τρεις φορές ο Κυπριανού βρέθηκε σε θέση βολής στους χρόνους των καθυστερήσεων, αλλά ο Βέγκα... κράτησε όρθια την ομάδα του, στερώντας από τον Κύπριο επιθετικό της Αναγέννησης το γκολ.

Ως εκ τούτου, οι διαφορές των δύο ομάδων λύθηκαν μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Aνόρθωση - Οχαγιόν -γκολ 1-0.

Αναγέννηση Δερύνειας - Κυπριανού - γκολ 1-1.

Aνόρθωση - Γκαρσία - γκολ 2-1.

Αναγέννηση Δερύνειας - Σιαήλης - γκολ 2-2.

Aνόρθωση - Γκριγκαλασβίλι - γκολ 3-2.

Αναγέννηση Δερύνειας - Θεράποντος - γκολ 3-3.

Aνόρθωση - Άντιτς - γκολ 4-3.

Αναγέννηση Δερύνειας - Μοδέστου γκολ 4-4.

Aνόρθωση - Μπεν Σουσιάν - γκολ 5-4.

Αναγέννηση Δερύνειας - Λινάρδος - απόκρουση Βέιγκα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βέγκα, Άντιτς, Σιέλης, Γκάλαμαζ, Παβίσεβιτς, Γκριγκαλασβίλι, Οχαγιόν, Μπεν Σιουσιάν, Αβραάμ (80΄ Φοφανά), Κάλβο (91΄ Θεοδώρου), Γκαρσία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ζένιου, Αποστόλου, Κυριάκου, Λαΐφης, Σιαήλης, Κρασάς, Μοδέστου, Σιρούφ, Σωτηρίου, Κουλλούρης, Χριστοφή (Λινάρδος).

.kerkida.net