Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ξέσπασε στην Μάστρου το Τρίκορφο…

Ξέσπασε στη Παιανία Μάστρου η ομάδα του Γιώργου Πελέκη μετά την εντός έδρα ήττα από τις Οινιάδες.    
         
                                                                                                                                                     Το Τρίκορφο καταιγιστικό άρχισε το χορό των γκολ με τον Παπακωστόπουλο στο 3′   και διπλασίασε τα τέρματα του πάλι με τον ίδιο στο 17′. Στο 28′ ο Κωτσόπουλος που έφτιαχνε συνεχώς παιχνίδι για τους συμπαίκτες του βρήκε τον Κανέλλο στη πλάτη της άμυνας  εκείνος με τη σειρά του πάσαρε στο Δεδότση που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν και στο 35′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουρκογιάννη θα χάσουν τη πρώτη τους ευκαιρία  με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα το Τρίκορφο θα έχει δοκάρι με τον Κωτσόπουλο και στο 41′ ο Κουτσοθόδωρος θα μειώσει σε 3-1 ένα λεπτό αργότερα ο Κωτσόπουλος με ωραία πάσα θα βρεί  τον Δεδότση που από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 4-1. Στο 64′ ο Παπακωστόπουλος θα σκοράρει για τρίτη φορά και θα ανεβάσει τον δείκτη του σκόρ στο 5-1 ενώ το τελικό σκόρ θα  πετύχει ο Πετσίνης μετά από εκτέλεση φάουλ και λάθος του τερματοφύλακα η μπάλα θα καταλήξει στα δίκτυα.

Για την Α.Ε. Τρικόρφου διακρίθηκαν οι Κωτσόπουλος, Δεδότσης, Παπακωστόπουλος, κανείς από του φιλοξενούμενους δεν ξεπέρασε τη μετριότητα.

Α.Ε. Τρικόρφου :Κανέλλος, Κυρίτσης Γ., Μυτιλήνης, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος Ε., Παπακωστόπουλος (70′ Αναστασόπουλος), Κανέλλος Χ., Γιαβρούτας (56′ Ζησιμόπουλος), Δεδότσης Θ.(62′ Καραπέτσας), Κωτσόπουλος, Πετσίνης.

Παινία Μάστρου: Νούλας, Λινάρδος(22′ Κουτσοθόδωρος), Παππάς(22′ Σύρος),Τσακάλωτος, Μπάρκας (31′ Ράπτης), Ντίνος, Κοντοπάνος, Φερετάκης, Πιέρρος, Μουρκογιάννης, Ρέκκας.



Το φιλμ του αγώνα

3′ Πάσα Κωτσόπουλος γυριστό σουτ του Παπακωστοπουλου μέσα στη περιοχή η μπάλα στα δίκτυα.

17′ Από σέντρα του Κωτσόπουλου άσχημο διώξιμο της άμυνας η μπάλα στρώνετε στον Παπακωστόπουλο 2-0.

28′ Βαθιά μπαλιά του Κωτσόπουλου φεύγει στη πλάτη της άμυνας ο Κανέλλος μπαίνει στη περιοχή κάνει παράλληλη πάσα στο Δεδότση που από κοντά κάνει το 3-0.

35′ Εκτέλεση φάουλ του Μουρκογιάννη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

39′ Πάσα του Δεδότση στον Κωτσόπουλο  πλασάρει η μπάλα χτυπάει στη ρίζα του κάθετου δοκαριού και επιστρέφει στο τερματοφύλακα.

41′ Γκοοολ Σέντρα ο Κοντοπάνος από δεξιά καρφωτή κεφαλιά ο Κουτσοθόδωρος στο δεύτερο δοκάρι 3-1.

42′ Κωτσόπουλος δίνει ασίστ στο Δεδότση που από κοντά κάνει το 4-1

64′ Φαουλ του Πετσίνη από τη μεσαία γραμμή στη πορεία της μπάλας ο Παπακωστόπουλος  στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα 5-1

79′ Κόρνερ από δεξιά ο Πετσίνης λάθος του τερματοφύλακα 6-1.
nafpaktianews.gr