Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νικηφόρο προσπέρασμα για την Ακαδημία απο το Νεοχώρι...

 ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 1 - 4

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του Κώστα Ξηρού περνώντας ‘αέρας’ το πρωί της Κυριακής από το Νεοχώρι, όπου αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΕ Οινιάδων. Πολλοί και πάλι οι απόντες.




 Στα πρώτα 25 λεπτά έγινε περισσότερο αναγνωριστικό παιχνίδι. Οι παίχτες της Ακαδημίας είχαν την κατοχή αλλά δεν έβρισκαν τρόπο να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Το γκολ του Τσαλίκη τους έλυσε τα πόδια και από εκείνο το σημείο και μετά κυριάρχησαν στο αγωνιστικό χώρο, βάζοντας τη μπάλα κάτω, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και έφτασαν άνετα στο θετικό αποτέλεσμα.

ΦΑΣΕΙΣ :

6΄, Πρώτο σουτ για την Ακαδημία με τον Μπομποτά, μπλοκάρει σταθερά ο Βασκαντήρας.

8΄, Συρτό σουτ Μαντέλος άουτ.

24΄, Καλοχτυπημένο φάουλ από τον Παναγιωτόπουλο Χ., η μπάλα περνάει σύριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.

25΄, ΓΚΟΛ!!! Πολύ ωραία σέντρα από τον Παναγιωτόπουλο Χ., ο οποίος βρίσκει τον Τσαλίκη εντός περιοχής, αυτός κάνει το κοντρόλ και σημαδεύει σωστά στην δεξιά γωνία του Βασκαντήρα, ανοίγοντας το σκορ.

36΄, Μεγάλη ευκαιρία για την Ακαδημία, ο Μπομποτάς κάνει πολύ ωραία σέντρα για τον Ρισβά, αυτός σηκώνεται ανενόχλητος αλλά η κεφαλιά του θα περάσει άουτ.

38΄, Κόρνερ ο Τσαλίκης, ο Πατούλιας θα κάνει από καλή θέση το πλασέ άουτ.

42΄, ΓΚΟΛ!!! Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από δεξιά με τον Ρισβά, βρίσκει στο πρώτο δοκάρι τον Ζουμά που με κεφαλιά κάνει το 0-2.

44΄, Φάουλ Παναγιωτόπουλου Χ., ο Τσαλίκης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Α΄ Βοηθός ακυρώνει το γκολ.

46΄, Τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους, ο Ρισβάς περνάει ωραία μπαλιά στον Πατούλια, το σουτ του τελευταίου όμως περνάει άουτ. 48΄, Απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Τσαλίκη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βασκαντήρα.

50΄, ΓΚΟΛ!!! Καταπληκτική πάσα του Τριώτη στον Ρισβά, αυτός βγαίνει τετ-α-τετ, σημαδεύει σωστά και στέλνει τη μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 0-3.

52΄, Καλό σουτ άουτ από τον Μαντέλο.

54΄, ΓΚΟΛ!!! Ωραία σέντρα από δεξιά του Τσαλίκη, ο Πασπαλιάρης με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 0-4.

61΄, Πρώτο αξιόλογο σουτ από τους γηπεδούχους με τον αρχηγός τους Κάκο. 70΄, Καλή ευκαιρία για την ΑΕ Οινιάδων, συρτό σουτ από τον Παπαθανασίου, ο Μπράτσικας πέφτει στη δεξιά του γωνία και διώχνει σε κόρνερ.

74΄, Πολύ καλή μπαλιά του Κράνη στον Πατούλια, αυτός δεν καταφέρνει να σκοράρει από θέση τετ-α-τετ.

78΄, Τεράστια διπλή ευκαιρία για την Ακαδημία, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Ρισβάς αρχικά περνάει και τον τερματοφύλακα από αριστερά, περνάει στον Κράνη, αυτός σουτάρει αλλά οι αμυντικοί διώχνουν πάνω στην γραμμή. Στην συνέχεια της φάσης, ο Ρισβάς γίνεται εκ νέου κάτοχος της μπάλας, δίνει ξανά στον Κράνη, το σουτ του οποίου περνάει ελάχιστα άουτ.

80΄, Σλάλομ από τον Κράνη, αποφεύγει δύο παίχτες αλλά το σουτ του περνάει εκατοστά άουτ.

83΄, ΓΚΟΛ για τους γηπεδούχος, σε αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Σμπόρα ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του Μπράτσικα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

87΄, Πολύ όμορφη πάσα από τον Τριώτη στον Τσαλίκη, το σουτ που κάνει μέσα από τη περιοχή και δεξιά περνάει άουτ.

88΄, Τελευταία ευκαιρία και πάλι με τον Τσαλίκη, το σουτ του οποίου διώχνει σε κόρνερ ο Βασκαντήρας.

Πολύ καλή απόδοση είχαν όλοι οι παίχτες της Ακαδημίας. Ξεχώρισαν οι σταθερά καλοί Πασπαλιάρης, Τσαλίκης, Ρισβάς, οι δύο αλλαγές Τριώτης –Κράνης και ο Μαντέλος που με την εμπειρία του, προσφέρει ηρεμία και σιγουριά στην ομάδα του Ευηνοχωρίου.

Για τους γηπεδούχους προσπάθησαν οι Κάκος και Σμπόρας.

Πολύ καλή η διαιτησία των Θεοφίλη, Γκουτσέλη και Μωραϊτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ : ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ: (ΞΗΡΟΣ Α.),

ΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑΣ Α., ΡΑΠΤΗΣ Ι., ΧΡΥΣΙΚΟΣ Δ., ΤΡΙΦΙΑΤΗΣ Θ., ΚΑΚΟΣ Φ., ΜΙΧΑΛΗΣ Ν., ΜΠΕΡΕΡΗΣ Ε. (46΄ ΚΟΤΣΑΛΟΣ Γ.), ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Χ.Σ., ΣΜΠΟΡΑΣ Δ., ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. (55΄ ΠΟΛΥΖΟΣ Ν.), ΧΡΥΣΙΚΟΣ Δ. (46΄ ΔΙΟΝΑΤΟΣ Γ.)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (ΞΗΡΟΣ Κ.),

ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ Δ.,ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ Δ., ΖΟΥΜΑΣ Α., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α. (61΄ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ.), ΜΑΝΤΕΛΟΣ Χ., ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ Γ. (74΄ ΚΡΑΝΗΣ Δ.), ΤΣΑΛΙΚΗΣ Α., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ( 46΄ ΤΡΙΩΤΗΣ Β.), ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ι.Ν., ΡΙΣΒΑΣ Ν., ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Μ.

Για την Ακαδημία γράφει ο Παλαιολόγος Γεώργιος –Ιωσήφ και τον ευχαριστούμε..
evinochori-kalidona.gr