Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δυστυχώς σήμερα η ΑΕΜ έκανε τη χειρότεη φετινή εμφάνιση της , και αποκλείστηκε απο την Καλαμάτα με 1-2.

Αρχικά να πούμε ότι η ομάδα μας πραγματοποίησε χωρίς αμφιβολία την χειρότερη φετινή της εμφάνιση και οι λόγοι για το καθένα μας είναι διαφορετικοί.
       
                                                                                                                                                         Η ομάδα  της Καλαμάτας  κέρδισε το κέντρο,παίζοντας πολύ κλειστά και γινότανε απειλητική με τις ξαφνικές  αντεπιθεσεις ενώ μάρκαρε στενά το πιο ανεβασμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρ. Πέντσα ,που ήταν τελείως μόνος του αφού οι δύο πλάγιοι  επιθετικοί παίκτες μας [Σαραντόπουλος-Μιχαλόπουλος] δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα.. Σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας δεν είχε τους τρόπους να αναπτυχθεί σωστά σε αντίθεση με την Καλαμάτα που με κινητήριο μοχλό τον Χρ. Καλαντζή [φωτογραφία] με μεγάλη εμπειρία  απο τα γήπεδα της Super League ,ταλαιπώρησε πολλές φορές την αμυντική μας γραμμή ενώ  ήταν και ο σκόρερ της ομάδας του.
 Τώρα ήρεμα να σταθούμε δίπλα στην ομάδα και η συνέχεια στο πρωτάθλημα  θα είναι καλύτερη. Ας πάρουμε το σημερινό  παιχνίδι σαν ένα χαστούκι για να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση όλοι μας προπονητής-παίχτες-κόσμος!
Εξ΄άλλου μέχρι στιγμής η ομάδα μας ηταν πολύ καλή ,απλά μας πείραξε πολύ η σημερινή εικόνα της ,αφού απέναντι της δεν είχε και την καλύτερη ομάδα [αφού και ο Μεσσηνιακός και ο Ατρόμητος Αχ.ήταν πιο ανταγωνιστικές ομάδες απο την Καλαμάτα].
Τα γκόλ του αγώνα...
5΄ κόρνερ του Καραχάλιου, λάθος έξοδος του Δουλιώτη και ο Καλαντζής με κεφαλιά  στο 2ο δοκάρι έκανε το 0-1
20' κάθετη του νεοσελθώντα  Αρώνη προς τον Πέντσα που με ωραίο πλασέ  κάνει το 1-1!
41΄σε αμυντική ολιγωρία των αμυντικών μας ο Καλαντζής αφού κατέβασε ωραία την μπάλα με γυριστό σούτ κάνει το 1-2
Καλή η διαιτησία των Μιχαηλίδη, Φλώτσιος Ι., Φλώτσιος Θ. (Βοιωτίας).
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης  Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Μπούρος[46΄Μπαλαούρας], Θεοδωρίδης, Καβαλάρης, Ζαχαράκης, Δενδρινός, Ξευγένης[9΄λ.τρ. Αρώνης], Μιχαλόπουλος, Πέντσας, Σαραντόπουλος[75΄Ανυφαντής]  Καντάνης.