Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τα τελευταία νέα των ομάδων του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής



ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Δόξα Ν. Μανωλάδας, που έκανε δικό της τον Σπύρο Καρατζανίδη. 

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός από την Αχαΐα, την περασμένη χρονιά κατέκτησε τον τίτλο στη Δ' Εθνική με τον ΠΦΟ Πανόπουλου. Πριν δύο χρόνια έπαιξε με την Καλαμάτα στη Γ' Εθνική , ενώ έχει φορέσει επί σειρά ετών τη φανέλα της Αχαϊκής. Πρόκειται για ένα παίκτη με πολυετή θητεία σε Γ' και Δ' Εθνική. Ο πατρινός μέσος θα ενισχύσει σημαντικά από τη μέση και μπροστά την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου. (Πηγή: patragoal)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Την απόκτηση ενός επιθετικού εξετάζουν οι άνθρωποι του Εθνικού Σαγεΐκων μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Καπερώνη λόγω σπουδών. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, στο κυριακάτικο φιλικό με τον ΠΑΟ Βάρδας (γηπ. Σαγεΐκων, 5.30 μ.μ.) να δοκιμαστεί κάποιος από τους προτεινόμενους ποδοσφαιριστές. 
Πάντως, για το συγκεκριμένο ματς, ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού επιστρέφει και ο Σωτήρης Νικολακόπουλος που δεν είχε αγωνιστεί στο φιλικό με το Μεσολόγγι. Είναι γεγονός, ωστόσο ότι διάχυτη είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του Εθνικού Σαγείκων για την εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην Α.Ε. Μεσολογγίου. Οι «πολεμιστές» έδειξαν περίσσια ψυχικά αποθέματα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και έδειξαν ότι δεν θα αποτελέσουν εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Από κει και πέρα το πρόγραμμα της ερχόμενης βδομάδας περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις αφού αντιμετωπίζεται ως εβδομάδα πρωταθλήματος από τους «μπλε», που δεν ρισκάρουν να δώσουν κάποιο φιλικό παιχνίδι.
ΑΧΑΪΚΗ: Αισιόδοξος ότι η Αχαϊκή μπορεί να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι ο Βασίλης Καρβουνιάρης:
 "Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Όλοι δουλεύουν σωστά και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή πορεία", δήλωσε ο παράγοντας της Αχαϊκής. Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, συνεχίζεται χωρίς σοβαρά προβλήματα. Εκτός προπονήσεων είναι ακόμα ο νεαρός Κυριακόπουλος, που θα ξεκινήσει σιγά - σιγά να μπαίνει σε ρυθμό, ενώ εκτός είναι και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Πετρόπουλος, που είναι τραυματίας. Ενδεχομένως, θα χάσει το ματς του Κυπέλλου με το Μεσολόγγι, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. ΟΓιάννης Ζερδεβάς θα μπορεί να τον υπολογίζει από εκεί και πέρα, ενώ σίγουρα τον προορίζει για τη βασική 11άδα.
Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετώπισαν την ΑΕΜ  σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Κ. Αχαΐας, ενώ την επόμενη Κυριακή θα παίξουν πάλι με την ίδια ομάδα στην έδρα τους για το Κύπελλο! Το ματς είναι τεστ εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, όπου η Αχαϊκή θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Αχαΐας στο γήπεδό της. (Πηγή: pelop)
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στις τάξεις του συλλόγου της Βάρδας για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. 
Άλλωστε, κάθε «κούπα» είναι ξεχωριστή και γιʼ αυτό οι «πράσινοι» δεν έχουν παρά να χαίρονται, που προσέθεσαν ένα ακόμα τρόπαιο στην τροπαιοθήκη τους. Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Ζήκος ανέλαβε κι επισήμως τα καθήκοντά του και την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του, στο εκτός έδρας φιλικό με τονΕθνικό Σαγεΐκων. (Πηγή: olympiasports)
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Με τον Σκάρο παρόντα το απόγευμα έγινε η προπόνηση του Παναρκαδικού την Παρασκευή. 
Ο παίκτης του τριφυλλιού, ξεπέρασε ένα προσωπικό πρόβλημα που είχε τις τελευταίες μέρες και πλέον είναι στην διάθεση του Βαγγέλη Γούτη. Ο Δήμος έκανε ατομική προπόνηση, αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με το Κυβέρι. Στο μεταξύ, ο Γιάννης Ντινιωτάκης κέρδισε την εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Γούτη και θα φορέσει τη φανέλα του Παναρκαδικού τη φετινή χρονιά. Φυσικά, σε αυτό έπαιξε ρόλο και η απουσία κλασικού επιθετικού από το ρόστερ των "πράσινων" τη δεδομένη στιγμή, οι οποίοι πλέον μπορούν να αποκτήσουν μόνο ελεύθερους παίκτες. Ο 19χρονος πρώην επιθετικός του Αστέρα συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις και στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναργειακό και σύμφωνα με το προπονητικό τιμ έχει τις ικανότητες να βοηθήσει την ομάδα στο γκολ. Ο Ντινιωτάκης έχει την ευκαιρία να πάρει τη δική του ρεβάνς, κάνοντας μια πολύ καλή χρονιά και αποδεικνύοντας πως η καριέρα του δε μένει στάσιμη.(Πηγή: arcadia-sports)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Στην απόκτηση του Γιώργου Διαμαντόπουλου προχώρησε η Κόρινθος. Ο 22χρονος Κορίνθιος μέσος, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Βύζαντα Μεγάρων, συμφώνησε με τη διοίκηση της Κορίνθου και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Μαγκαφίνη. 
Ο Διαμαντόπουλος είχε πέρυσι μια καλή σεζόν στον Βύζαντα και θεωρείται μια εξαιρετική λύση για τη μεσαία γραμμή της Μπάρτσα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Νέους του Αστέρα Τρίπολης, καθώς και στη Ζάκυνθο.
Τη μεταγραφή του Διαμαντόπουλου ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τετάρτης, ο πρόεδρος της Κορίνθου, Μάριος Σταματάκης, ο οποίος επισήμανε πως πρωταρχικός στόχος για τη νέα σεζόν είναι η άνετη παραμονή και από εκεί και μετά, αν η ομάδα είναι σε τροχιά ανόδου, θα τα δώσει όλα για να πάρει τον τίτλο.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Κορίνθου, Δημήτρης Μαγκαφίνης επισήμανε πως "πιστεύω πως μπορεί να είμαι αυτός που θα βοηθήσω την Κόρινθο να επανέλθει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Πρέπει να είμαστε όλοι μονιασμένοι, μια γροθιά και να αφήσουμε στην άκρη τις ίντριγκες. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη της Κορίνθου και τους ζητώ να είναι δίπλα μας στα δύσκολα". (Πηγή: korinthiasports)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η "Μαύρη Θύελλα" αντιμετωπίσε  τον Ζακυνθινό, μια ομάδα Α' τοπικής η οποία όμως είναι από τις πιο δυνατές του νησιού και διαθέτει παίκτες που γνωρίζουν οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι όπως ο Στέλιος Λιβέρης (είχε παίξει στην Καλαμάτα) και ο Μάριος Κωστάς (είχε αγωνιστεί σε Μεσσηνιακές ομάδες). 
Αφού διανυκτερεύσε στην Ζάκυνθο, την Κυριακή . η Καλαμάτα  εδώσε το δεύτερο και πιο δυνατό φιλικό, καθώς  φιλοξενηθηκε από την ομάδα της Ζακύνθου, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Αγωνιστικά, το τεχνικό τιμ πήρε  μαζί του στη Ζάκυνθο 26 παίκτες, αφού θα ταξιδέψε και ο Τσιρίλο που αποθεραπεύθηκε. Όπως γίνεται αντιληπτό, υπήρξε η δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες αφού τα φιλικά ηταν δύο. Δεν θα πάνε στην Ζάκυνθο ο ανέτοιμος Χρήστος Καλαντζής που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Μπελεβέτης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ο τραυματίας Οδεμισιώτης και ο στρατευμένος Κώστας Ηλιόπουλος. (Πηγή:eleftheriaonline)
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Με αγωνία περιμένουν τη σημερινή μέρα οι άνθρωποι του Παναρκαδικού, αφού είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ώρες να δοθεί παράταση από την ΕΠΟ σε μεταγραφικές περιπτώσεις όπως αυτή του Λεμά Γκι Γκι και ο παίκτης να φορέσει τα πράσινα! 
Ο Γάλλος επιθετικός ξεπέρασε τα γραφειοκρατικά προβλήματα και σε συνεργασία με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" κατάφερε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να βγάλει δελτίο στην ομάδα. Βέβαια, εφόσον δεν υπάρξει παράταση από τη διοργανώτρια αρχή, ο γεννημένος στην Κινσάσα ποδοσφαιριστής θα φορέσει τη φανέλα του Παναρκαδικού τον ερχόμενο Γενάρη. 
Σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα της Αρκαδίας θα παραμείνει χωρίς επιθετικό και θα κληθεί να γεμίσει το ρόστερ της όπως όπως, με φορ οι οποίοι είναι ελεύθεροι. (Πηγή: arcadia-sports)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: Ματαιώθηκε το φιλικό του Ατρόμητου Αχαΐας με τον Αρη Αιτωλικού, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει άλλο φιλικό και η ομάδα θα προχωρήσει με προπονήσεις μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.
sportsthea