Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έναρξη σεζόν για Ένωση & Ακαδημία

 Οι ποδοσφαιρικές ομάδες  Ένωση & Ακαδημία Ευηνοχωρίου άρχισαν την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 20013 – 2014 που αρχίζει προς το τέλος Σεπτεμβρίου.





Οι ομάδες θα αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο ενώ σύμφωνα με την κλήρωση θα παίξουν μεταξύ τους τον αγώνα του πρώτου γύρου την 8η αγωνιστική.

Πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για την Ακαδημία την Κυριακή και την Ένωση την Δευτέρα με βάσει τις έως τώρα μεταγραφές των ομάδων του χωριού μας ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι και οι δύο παρουσιάζονται ενισχυμένες σε σχέση με πέρυσι.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν προσδοκίες για πρωταθλητισμό και άνοδο οπότε προβλέπεται πολύ δυνατός ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα.
 ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

Η Ένωση Ευηνοχωρίου άρχισε τις προπονήσεις στις 19 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Ευηνοχωρίου και πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό και φιλόδοξο την φετινή σεζόν και η ομάδα να βρίσκεται σε πορεία ανόδου.

Χρειάζεται δουλειά στην προπόνηση επιμονή και υπομονή, πειθαρχεία από όλους και η ομάδα να φθάσει τον στόχο που επιδιώκει.

Η ομάδα απαρτίζετε από :

Αλεξανδρόπουλος Αναστάσιος, Δασκαλάκης Γεώργιος, Κωνσταντάρας Δημήτριος, Ζαχόπουλος Ιωάννης, Γερετσιάν Ιωάννης, Δημαράς Πάνος, Δημαράς Ιωάννης, Βλάχος Κων/νος, Τόλης Παναγιώτης, Τσιμιτσέλης Παναγιώτης, Δρακονταειδής Μάκης, Μανίκας Κων/νος, Γιαννης Βασίλειος, Πλαστήρας Κων/νος, Σχώρης Δημήτριος, Μπερτσιάς Κων/νος, Γουλής Γεράσιμος, Στέλιος Απόστολος, Κουτσοντέμος Στάθης, Hysi Florian, Πανόπουλος Παναγιώτης, Ντούνης Δημήτριος, Μπέκος Χρήστος, Καραπάνος Νικόλαος, Τζιβανάκης Ιωάννης, Κάβουρας Γεώργιος, Μαστροκώστας Δημήτριος, Υφαντής Κων/νος, με γυμναστή τον Φαράντο Σωτήρη και προπονητή της ομάδας τον Πατρινό Μελέτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι:

Αλαφοδήμος Ευάγγελος Πρόεδρος.

Ζαμπέλη Μαρία Αντιπρόεδρος.

Μπέτσιος Βασίλειος Γραμματέας.

Κόρρας Β. Χρήστος Ταμίας.

Αναγνωστόπουλος Ε. Ιωάννης Γενικός Αρχηγός.

Μέλη : Λαναράς Γ. Βασίλειος.

             Νασόπουλος Επ. Ιωάννης.

             Πολονύφης Σπυρίδων.

Χορηγοί της ομάδας είναι ΟΛΑ ΧΥΜΑ (Μεζεδοπωλείο Μαστροκώστας Δημήτριος) ΦΟΥΡΝΟΣ (Αλαφοδήμος Ευάγγελος) HOME & TOOLS (Ξηρός Βασίλειος).



 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

Με αρκετές φιλοδοξίες ξεκίνησε τις προπονήσεις στις 18 Αυγούστου η Ακαδημία Ευηνοχωρίου στο προπονητικό της κέντρο στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Κώστα Ξηρού με τα δύο γήπεδα (7x7 και 10x10), ένα (5x5) και με το πλήρες εξοπλισμένο γυμναστήριο που έχει η Ακαδημία.

Διατηρώντας τον κορμό της περσινής ομάδα και προσθέτοντας νεαρούς ποδοσφαιριστές ξεκίνησε τη νέα χρονιά και έθεσε ως μοναδικό στόχο αυτόν της ανόδου.

Η ομάδα απαρτίζετε από :

Ξηρός Δημήτριος, Λαΐνης Νικόλαος, Καραπάνος Κων/νος, Κούστας Ιωάννης, Κούστας Κων/νος, Λαναράς Γεώργιος, Ψεύτης Ελευθέριος, Φούντας Διονύσης, Μπομποτας Μάκης, Πατούλιας Μάριος, Δημόπουλος Κων/νος, Μακρής Κων/νος, Μιχαλόπουλος Ιωάννης, Μαγδαλινός Ανδρέας, Δάλλας Ιωάννης, Ρισβάς Νικόλαος, Πασπαλιάρης Δημήτριος, Τσαλίκης Αθανάσιος, Παναγιωτόπουλος Σπυρίδων & Χρίστος & Αλέξανδρος, Τριώτης Βασίλειος, Σούφρας Δημήτριος, Πιστιόλης Γεώργιος, Μπράτσικας Δημήτριος, παπουτσόπουλος Αθανάσιος, Μπαρμπαρούσης Δημήτριος, Παλιούρας Δημήτριος, Ζουμάς Αθανάσιος, Μπαλαούρας Δημήτριος, Παπάς Αντώνιος, Κράνης Σάκης, Αθανασόπουλος Ευάγγελος με γυμναστή τον Ξηρό Δημήτριο και προπονητή της ομάδας τον Ξηρό Κων/νο .

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν οι:

Ξηρός Κων/νος

Κρέτσης Γεώργιος

Υφαντής Αθανάσιος

Δρόσου Ελπίδα

Ζαρκάδας Σπύρος

Παππάς Αντώνιος

Χορηγοί της ομάδας είναι :

Αφοί Κάκκου (βουλκανιζατέρ Μεσολόγγι).

πηγή...evinochori-kalidona.gr