Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεταγραφικά νέα με Καλυβιώτικο ενδιαφέρον!

Ο Γενικός  Αρχηγός στην ομάδα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, Μάκης Μπελεβώνης μετά από μία επιτυχημένη καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, αποφάσισε να φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και να επιστρέψει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, τον Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων!


Ο Μάκης Μπελεβώνης με αυτό τον τρόπο θέλει να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα του χωριού μας και θα αγωνίζεται σε παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος, όσο βέβαια του το επιτρέπουν οι πολλές υποχρεώσεις του.
Επίσης, στην Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την νέα χρονιά ο συγχωριανός μας ,Σπύρος Χαρατσής.  Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός προς το τέλος τις περσινής χρόνια απείχε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Α.Ε.Μ.  λόγο της κατάταξής του στον στρατό, η έλευσή του όμως στο Μεσολόγγι με μετάθεση άνοιξε ξανά το δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα, με αποτέλεσμα την ευτυχή κατάληξη και την παραμονή του παίκτη. Ο ποδοσφαιριστής παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της Α.Ε.Μ. ακολουθώντας ξεχωριστό πρόγραμμα εκγύμνασης.



kalyvia.gr