Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρώτο δυνατό τέστ για Ατρόμητο καλή παρουσία κόντρα στον Άρη Αιτωλικού…πού πέτυχε την 3η νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια

 Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν Ατρόμητος Αντιρρίου και Άρης Αιτωλικού στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου
     
                                                                                                                                                         .Οι προπονητές των δύο ομάδων  Περικλής Παπαποστόλου και Αντώνης Ζίκος χρησιμοποίησαν όλους του παίκτες που είχαν στη διάθεση τους βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Στα του αγώνα ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος με τον Γιώργο Μπανιά να χάνει μοναδική ευκαιρία πλασάροντας τον Ζέρβα που είχε βγει εκτός εστίας αλλά οι αμυντικοί του Άρη πρόλαβαν και έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, στη συνέχεια το πρώτο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τον Άρη Αιτωλικού που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με τον Χάνς που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες στο Αιτωλικό να κερδίζει τις εντυπώσεις πετυχαίνοντας μάλιστα ένα όμορφο γκολ πλασάροντας εξαιρετικά τον Δήμο Χασαπογιάννη.
Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Αιτωλικού σημείωσε ο Γαβρίνας  ύστερα από φάση διαρκείας στη περιοχή του Ατρόμητου κεραυνοβόλησε από κοντά τον Χασαπογιάννη από πλάγια θέση και έστειλε τη μπάλα στη κορυφή της εστίας. Έτσι το σκορ του ημιχρόνου αλλά και της αναμέτρησης ήταν το 2-0.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι παίκτες του Περικλή Παπαποστόλου μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και με την  είσοδο στο παιχνίδι του Φώτη Κάπου πίεσαν ψηλά χάνοντας πολλές ευκαιρίες να σημειώσουν γκόλ αλλά ο Άγγελος Δούρος σταμάτησε  εντυπωσιακά τέσσερις  από αυτές, η πιο καλή ευκαιρία ήταν όταν το δυνατό σούτ του Φώτη Κάπου που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Άγγελου Δούρου.

Το παιχνίδι διεύθυνε ο Δημήτρης Στυλιαράς με βοηθούς τον κ. Τουμπακάρη (Βοηθός Super league) τον κ. Σούζα.

Άρης Αιτωλικού(Αντώνης Ζίκος): Ζέρβας,  Ασπρογιάννης, Μακρής, Πατσέας ,Χονδρογιάννης, Παλιάτσας, Μπερερής, Νικολόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Γαβρίνας, Χάνς ,Δούρος, Βαλμάς, Πιθούλας ,Βασιλάρης, Σωτηρόπουλος, Κολοβάκης.
Ατρόμητος Αντιρίου(Π. Παπαποστόλου): Χασαπογιάννης, Κάκκος Β., ΜυλωνάςΧ.,Παναγιωτόπουλος ,Πετσίνης Δ., Βαρελάς, Σκανιάς, Παπαδόπουλος Θ., Ταμπάκης , Κάκκος Ν. , Μπανιάς, Αναγνωσόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Ράπτης, Καραδήμας Χ., Καραδήμας Κ., Μαγγιώρος, Ράμος , Χασαπογιάννης Ανδ., Πετσίνης Χ..

.nafpaktianews.gr