Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΑΕΜ: Ήττα από την Μανωλάδα με 1-0

Την ήττα με 1-0 γνώρισε σε φιλικό παιχνίδι το απόγευμα της Τέταρτη στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου η ΑΕΜ που αντιμετώπισε την ομάδα της Δόξας Μανωλάδας.




Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του παιχνιδιού άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και κύριο εκφραστή από αριστερά τον Ανυφαντή να βγαίνουν με αξίωσης αρκετές φόρες στην περιοχή του Λιούρδη.

Η ομάδα του της Δόξας ενώ στο πρώτο μισό έδειξε πολύ καλά στοιχειά, στην επανάληψη έδειξε αρκετά κουρασμένη κάτι που είναι φυσιολογικό για όλες τις ομάδες τέτοια εποχή, και επειδή η μπάλα τιμωρεί σε μια από τις ελάχιστες φορές στο δεύτερο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι πάτησαν την περιοχή του Δουλιώτη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ , όταν στο 75΄ ο Πλαστουργός θα σηκωθεί ψηλότερα απ όλους και με κεφάλια θα κάνει το 0-1.

Στον εναπομείναντα χρόνο οι γηπεδούχοι θα πιέσουν ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 86΄ όταν το σουτ που θα επιχειρήσει από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Πασπαλιάρης θα περάσει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Λιούρδη.

Πολύ καλή η διαιτησία τον κ. Διώτη – Ζυγούρη – Χουλιάρα.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Ρόκκος, Μπούρος, Νούλας Β, Δενδρινός, Μπαλαούρας, Καβαλλάρης, Νάκος, Μαλί, Μιχαλόπουλος, Ξευγένης, Πέντσας.

Έπαιξαν και οι: Δουλιώτης, Καντάνης, Θεοδωρίδης, Χαρατσής, Νούλας Σ, Σαραντόπουλος, Ζέρβας, Πασπαλιάρης, Ανυφαντής.

Δόξα Μανωλάδας: (Χρήστος Καραπίτσος) Λιούρδης, Νιφορόπουλος, Λαζανας, Δαβουρλής, Νικολόπουλος , Γούρμος, Μιχαηλίδης, Σανδραβέλλης, Σεϊτάι, Πλαστουργός, Κυριαζόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Κωστής, Λιούρης, Μπλεσάκης, Παναγόπουλος, Μηλαδόπουλος.

Μιχάλης Δημητρίου

 AitoSports