Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αυτοκτόνησε αντί να τους γαζωσει


Ένας κακός Παναιτωλικός δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των 4 νικών και ουσιαστικά αυτοκτόνησε στις Σερρές ενάντια στον Εθνικό Γαζώρου. Με μία πολύ κακή εμφάνιση κατάφερε να κάνει ένα βήμα πίσω για τον στόχο της ανόδου αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει και να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων .


Ο Παναιτωλικός κλώτσησε ακόμη μία ευκαιρία για τις πρώτες τρεις θέσεις και την απ'ευθείας άνοδο στην Super League.Ύστερα από την απρόσμενη ισοπαλία μπαίνει ξανά σε ακόμη χειρότερους μπελάδες.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν και πολύ άτυχη αφού απο το πρώτα 15' έκανεε δύο αναγκαστηκές αλλαγές.Ο Μπελόν και Σφακιανάκης παραχώρησαν την θέση τους στους Μουμίν και Ιορδανίδη αντίστοιχα.

Το παιχνίδι

Ένα κακό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Σερρων με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές ευκαιρίες.

Στο α'μέρος μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι,με τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία σε αντίθεση με τον Εθνικό Γαζώρου που είχε δύο. Αρχικά, στο 24’ ο Σαββίδης σούταρε η μπάλα κόντραρε και στην συνέχεια ο Μαχαιρούδης έκανε νέο σουτ το οποίο απέκρουσε ο Στεφανάκος. Στην συνέχεια ,στο 43’ ο Χαριτίδης επιχείρησε ένα πολύ ωραίο σουτ αλλά ο Στεφανάκος με δυσκολία έστειλε την μπάλα κόρνερ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βρει δίχτυα μονάχα με σουτ τα οποία  δεν άπείλησαν την εστία του Βαλσαμάκη.Βέβαια βρήκε μία φορά δίχτυα με τον Σίσιτς αλλά το γκολ δίκαια ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το β΄μέρος ήταν ακόμη χειρότερο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες ευκαιρίες. Η καλή αμυντική λειτουργία και των δύο ομάδων ήταν η αιτία . Ανούσια κυκλοφορία μπάλας χωρίς καθόλου θέαμα και φάσεις ήταν η εικόνα της αναμέτρησης μέχρι το τέλος της.

Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο και αν κάποιος άξιζε τους 3 βαθμούς αυτός δεν ήταν ο Παναιτωλικός αλλά ο Εθνικός Γαζώρου .

Ενδεκάδες

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κομνηνάκη, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης, Γεωργιάδης, Σαββίδης, Ναλμπάντης, Χαριτίδης (72′ Νύρλας), Γκόγκας (78′ Γαϊδαρτζής), Μαχαιρούδης (81′ Διαμαντίδης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Δάρλας (68′ Γκόλιας), Κούσας, Ιωάννου, Σφακιανάκης (15′ Μουμίν), Τζούνιορ, Σίσιτς, Φαβάλι, Μπελόν (14′ Ιορδανίδης), Μπόγιοβιτς.


Διαιτητής: Γιαννουλάκης Γεώργιος(Χανίων)
Βοηθοί: Χατζηνάκος Γεώργιος(Δράμας),Παπαδόλουλος Ηλίας(Μακεδονίας).
Τέταρτος: Τερετίδης Φώτιος(Καβάλας)
Παρατηρητής: Στρατούδης Ιωάννης(Εβρου).
panaitolikos1926.gr