Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ατρόμητος… όνομα και πράγμα !!!


Τεράστια νίκη και πρόκριση για τον Ατρόμητο Αντιρρίου με 2-1 απέναντι στο Όμηρο Νεοχωρίου..

Ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Αντιρρίου μεταξύ τον ομάδων του Ατρόμητου και του Ομήρου Νεοχωρίου με τελικό νικητή τους γηπεδούχους με 2-1.



Ο αγώνας ήταν χωρίς  επιστροφή και για τις δυο ομάδες μιας και ήταν το τρίτο και τελευταίο για την ημιτελική φάση τον playoffμε τους γηπεδούχος να παίζουν για δυο αποτελέσματα, μιας και με ισοπαλία λόγο καλύτερης συγκομιδής βαθμών στη κανονική διάρκεια είχαν το πάνω χέρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θελαν μόνο την νίκη για να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση που περιμένει η ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Ομήρου θα είναι αυτή που θα μπει καλύτερα στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, στο 11΄σεντρα του Βαλτογιάννη από αριστερά η μπάλα θα βρει σε ένα σύμπλεγμα ποδοσφαιριστών και θα καταλήξει στα δίχτυα του Καραδήμα με το γκολ να ακυρώνεται μετά από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού κ. Σπυριδόπουλου ως οφσάιντ.

Στην επομένη φάση και στο 12΄θα έχουμε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Αλεξόπουλος θα δώσει την ασίστ στον Σκανιά που προ κενής εστίας θα αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 16΄θα έχουμε το γκολ για τον Όμηρο με τον Αποστολίδη να βλέπει τον Καραδήμα εκτός εστίας και με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή να κάνει το 0-1.

Στο 25΄ θα έχουμε την αναγκαστική αλλαγή για τον Όμηρο με τον Λαγό να αποχωρεί τραυματίας και την θέση του να παίρνει ο Κούσουλας, ένα κομβικό σημείο για το υπόλοιπο του αγώνα μιας και οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν ένα πολύτιμο παίχτη που την φετινή περίοδο η παρουσία του ήταν βαρόμετρο για την ομάδα του.

Στο 32΄μαρκάρισμα του Κούσουλα πάνω στον Ευθυμιόπουλο μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον κ. Στυλιαρά να δείχνει παίζεται μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες τον γηπεδούχων.

Στο 46΄γεμισμα του Γεωργακόπουλου στην καρδιά της άμυνας του Ταράτσα με τον τελευταίο να κάνει άστοχη έξοδο, ψιλότερα απ όλους ο Κάκκος θα πάρει την κεφαλιά και θα κάνει το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο επόμενο λεπτό 47΄θα έχουμε κερδισμενο πεναλτι για τον Ομηρο, όταν Πετσίνης θα ανατρέψει τον Κούσουλα μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Στυλιαρά να δείχνει την έσχατη τον ποινών, το πέναλτι θα αναλάβει να εκτελέσει ο Τσιμπούκας στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραδήμα.

Στο 66΄σουτ του Κούσουλα από καλή θέση θα διώξει με τα ποδιά σε κόρνερ ο Καραδήμας.

Όσο περνούσε η ώρα ο Ομηρος πίεζε για να φτάσει σε ένα ακόμα τέρμα που θα του έδινε και την πρόκριση με αποτέλεσμα οι παίχτες του Ατρομήτου να βρίσκουν κενούς χώρους και να δημιουργούν στην αντεπίθεση επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία τον φιλοξενούμενων.

Στο 89΄διπλή μεγάλη ευκαιρία για του γηπεδούχους με τον Κάκκο και Αλεξόπουλο να μην μπορούν να νικήσουν τον Ταράτσα.

Στο 94΄μπαλια στον κενό χώρο για τον Παπαποστόλου που θα βγει απέναντι στο Ταράτσα και με όμορφο πλάσε θα γράψει τον επίλογο του παιχνιδιού κάνοντας το 2-1 μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού.

Έτσι την Κυριακή 14/07 στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου θα έχουμε τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Ναυπακτιακό Αστέρα και τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καραδήμας, Κάκκος Β, Μυλωνάς Σ, Πετσίνης, Μυλωνάς Χ, Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αλεξόπουλος, Κάκκος Ν (55΄Καλαβρουζιώτης), Σκανιάς (78΄ Ταμπάκης).

ΟΜΗΡΟΣ: Ταράτσας, Κοσσόβας, Κάκκος Χ., Μιχάλης (85΄Ζέρβας), Πασπαλιάρης, Τσιμπούκας, Λαγός (25΄ Κούσουλας), Βαλτογιάννης Γ (68΄Τσιφοπανόπουλος), Σεραφίγγος, Αποστολίδης, Ματσίγκας.
aitosports.gr
Περικλής Παπαποστόλου πέτυχε το 2-1 στις καθυστερήσεις