Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το γλέντι των πρωταθλητών έγινε στα ΄΄Ανάκαρα΄΄


 Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα .......



Η Α.Ε.Μεσολογγίου επιστρέφει μετά απο περίπου 20 χρόνια στην Γ΄Εθνική ,αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής μετα απο μιά σταθερή πορεία που έδειξε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.Αξιοι συγχαρητηρίων σε όσους συνέβαλαν για την επιτυχία αυτή ,Διοίκηση,τεχνικό τίμ,ποδοσφαιριστές ,συνεργάτες ομάδας και οι φίλαθλοι πού παρότι φέτος δεν στήριξαν όπως έπρεπε την ομάδα ,αφού στους περισότερους αγώνες η προσελευσή τους ήταν μικρή.
Ενα γεγονός που με συγκίνησε ιδιαίτερα απο την επιτυχία αυτή της ιστορικής ΑΕΜ ηταν η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού στην μεγαλύτερη επιτυχία της 82χρονης ιστορίας της ΑΕΜ που ήταν η άνοδος στην Β΄Εθνική την αγωνιστική περίοδο 1976-77 απο τους πρωτεργάτες της ανόδου τότε ήταν ο αείμνηστος Δημ. Βισβίκης που ήταν στην τότε  Διοίκηση ταμίας,, στην σημερινή άνοδο της ΑΕΜ στην Γ΄Εθνική πρωτεργάτης ήταν ο γυιός του Διονύσης πού μαζί με τον αδελφό του Γιάννη έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους να ζήσουν μια ανάλογη επιτυχία με τον πατέρα τους με την ομάδα της ΑΕΜ.
Οσο για την επόμενη ημέρα καλό είναι όλοι να σταθούν δίπλα στην Διοίκηση γιατί η νέα πρόκληση της ομάδας θέλει την στήριξη όλων των παραγόντων της περιοχής μας
 οι αδελφοί Βισβίκη  Διονύσης-Γιάννης ,το όνειρο τους έγινε πραγματικότητα









 ι

φωτογραφίες....aitosports.gr