Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έκανε το πρώτο βήμα ο Ναυπακτιακός…Στο Παπαχαραλάμπειο που θύμισε άλλες εποχές…



ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0
Ακόμη ένα αγώνας γιορτή του ποδοσφαίρου  στη καρδία της Ναυπακτίας τη Ναύπακτο. Το Παπαχαραλάμπειο μετά το Δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου φόρεσε και αυτό τα γιορτινά του και θύμισε παλιές καλές εποχές με την κερκίδα να είναι κατάμεστη. Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων τραγουδούσαν χωρίς κανείς να δημιουργήσει το παραμικρό πριν και κατά τη διάρκεια αλλά και το τέλος του αγώνα.



Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ναυπακτιακός καλύτερος πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι στο Ατρόμητο που δεν  έβρισκε εύκολα χώρους στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα φανταστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και δύο πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και δεν έγιναν πολλές φάσεις με την σημαντικότερη το τρίτο γκολ που πέτυχε ο Ψυχογιός στο 72. Στο 3’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου ο Μυλωνάς θα πιάσει τη κεφαλιά αλλά θα σώσει πάνω στη γραμμή ο Καραγιάννης με τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ. Στο 11’ ο Αδραχτάς θα δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του μετά από ασίστ του Ψυχογιού βρέθηκε μέσα στη περιοχή πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 17’ λίγο έλειψε ο Καλαβρουζιώτης να κάνει το 2-0 αλλά ο Πετσίνης έσωσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 21’ ο διαιτητής κ. Διώτης θα δώσει πέναλτι σε χέρι του Γεωργακόπουλου μέσα στη περιοχή την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κουτελιέρης αλλά δεν θα καταφέρει να κάνει το 2-0  με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 34’ η πιο καλή φάση για τον Ατρόμητο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου από δεξιά η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πετσίνη και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 39’ ο Κοντοπάνος θα πιάσει τη κεφαλιά  και η μπάλα θα χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 42’ ο Κάκκος θα ανατρέψει τον Αδραχτά μέσα στη περιοχή ο διαιτητής θα δώσει πέναλτι την εκτέλεση αυτή τη φορά θα αναλάβει ο Καλαβρουζιώτης και θα κάνει το 2-0 που ήταν και το σκόρ ημιχρόνου.
Με την  έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ατρόμητος θα απειλήσει πρώτος  με δυνατό σουτ του Ταμπάκη και τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πετσίνη. Στο 76’ ο Ψυχογιός θα φύγει στη κόντρα και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 3-0. Ο Ατρόμητος στο 90 θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκόρ όταν μετά από σέντρα του Κάκκου Β. ο Σωτηρόπουλος πρόλαβε το Σκανιά και έδιωξε τη μπάλα. Τώρα το ερχόμενο Σάββατο ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί και αυτός με τη σειρά του το Ναυπακτιακό στο Αντίρριο σε ένα αγώνα που οι φιλοξενούμενοι παίζουν για δύο αποτελέσματα.
Για τον Ναυπακτιακό διακρίθηκαν Καλαβρουζιώτης, Αδραχτάς, Θανασιός, Καραγιάννης αλλά σε γενικές γραμμές όλοι οι παίκτες είχαν καλή απόδοση  για τον Ατρόμητο Σκανιάς , Κάκκος Β. Ταμπάκης.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: Πετσίνης, Καραγιάννης (81’ Κοννίδας Β.), Βρουσάϊ, Θεοχάρης (78’ Ζαχαρόπουλος), Σωτηρόπουλος, Θανασιός (70’ Μητσόπουλος), Αδραχτάς, Κουτελιέρης, Καλαβρουζιώτης Θ., Ψυχογιός, Κοντοπάνος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καραδήμας, Κάκκος Β., Μυλωνάς Σ., (64’ Παπαδόπουλος Α.), Πετσίνης, Μυλωνάς Χ., Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος, Γεωργακόπουλος (79’ Παναγιωτόπουλος), Ταμπάκης (54’ Καλαβρουζιώτης Α.), Κάκκος Ν., Σκανιάς.
 Το φίλμ του αγώνα:
3’ Φάουλ του Παπαποστόλου, κεφαλιά του Μυλωνα Χ. αποκρούει πριν την γραμμή ο Καραγιάννης, η μπάλα χτυπά στο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ.
11’ ΓΚΟΛ 1-0. Ασίστ του Ψυχογιού στον Αδραχτά που με συρτό σουτ μέσα από την  περιοχή ανοίγει το σκορ.
17’ Ο Πετσίνης πάνω στη γραμμή αποκρούει σουτ του Καλαβρουζιώτη Θ.
21’ ΠΕΝΑΛΤΙ: Χέρι του Γεωργακόπουλου σε κόρνερ του Κουτελιέρη. Το εκτελεί ο Κουτελιέρης άουτ.
34’ Σε εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου από τα δεξιά, η μπάλα χτυπά λίγο κάτω από την συμβολή των δοκών και ενώ πάει προς τα δίχτυα έδιωξαν οι αμυντικοί με διπλή προσπάθεια.
39’ Κεφαλιά του Κοντοπάνου βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
42’ ΓΚΟΛ 2-0. Ανατροπή Αδραχτά από τον Κάκκο Β. καταλογίζεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Καλαβρουζιώτης.
46’ Σουτ του Ταμπάκη από το ύψος του πέναλτι πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
72’ ΓΚΟΛ 3-0. Ο Ψυχογιός πλασάρει συρτά τον εξερχόμενο Καραδήμα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
90’ Ο Σωτηρόπουλος προλαβαίνει τον Σκανιά πάνω στη γραμμή σε σέντρα του Κάκκου Β και Παραχωρεί κόρνερ.
nafpaktianews.gr