Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ηττα για το Λουτρό στην Αρτα...


Στο ρελαντί και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Αναγέννηση νίκησε 6-2 τον Αμβρακικό Λουτρού και προκρίθηκε στην Β΄ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τονΕπαμεινώνδα Λεύκτρων, την επόμενη Τετάρτη. Ο Επαμεινώνδας Λεύκτρων  νίκησε τον Ανδρούτσο Γραβιάς 3-0. 


Αναλυτικά το παιχνίδι

Καταιγιστική στο 1ο ημίχρονο η Αναγέννηση προηγήθηκε 4-0 του Αμβρακικού Λουτρού, δίνοντας πρόωρο τέλος στην υπόθεση πρόκριση. Στο 2ο  έριξε στροφές, και χάνοντας την αυτοσυγκέντρωσή της , αλλά και την μάχη του κέντρου, δέχθηκε δύο τέρματα από τους φιλοξενούμενους, όμως επιθετικά πέτυχε άλλα δύο στο τελικό 6-2.
Στο  ο Χρηστογιάννης με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μάκη Ντόβα. Παρά την πίεση της ομάδος μας, το 2-0 άργησε να έρθει και μπήκε στο 31΄ με κοντινό πλασέ του Τρούλλη. Στο38΄ από φάουλ του Τρούλλη ο Μπεκατώρος άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδος του, γράφοντας το 3-0 για την Αναγέννηση.
Το ημίχρονο έκλεισε με 4-0 με  τέρμα που σημείωσε ο Αβραμίδης με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ τουΣταμούλη
Στο 67΄ ο Αμβρακικός μείωσε σε 4-1 με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Γόγα.
Στο 73΄ο Χρηστογιάννης ανατράπηκε από τον Νέφρο και το πέναλτι εκτέλεσε ο Σταμούλης γράφοντας το 5-1 για την «μαύρη θύελλα».
Στο 74΄ από αδράνεια των κεντρικών αμυντικών της Αναγέννησης ο Νέφρος με δυνατό σουτ από το σημείο του πέναλτι μείωσε σε 5-2, διορθώνοντας κατά κάποιο τρόπο το λάθος που έκανε στη φάση του 73΄ όταν και ανέτρεψε τον Χρηστογιάννη.
Το τελικό 6-2 πέτυχε ο Σιδηρόπουλος με σουτ από 40 μ. που έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας τουΑμβρακικού στο 83΄, σημειώνοντας το καλύτερο τέρμα στο παιχνίδι, που χειροκροτήθηκε από όλους τους φιλάθλους. 
Στο γήπεδο μεταξύ άλλων παραβρέθηκε και ο Γεώργος Μαυρογεώργος παλιός Πρόεδρος της Αναγέννησης, που τώρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη.
Αναγέννηση Άρτας (Μάκης Ντόβας): Βάνας, Χρηστογιάννης, Μπέτσας, Αβραμίδης, Παπαρούνης, Τρούλλης, Παπακίτσος (69΄ Κατσούδας), Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Σταμούλης (76΄ Παπαχρήστος), Μανώλης.
Αβρακικός Λουτρού (Βασίλης Γάκης): Στασινός, Πατσιαλός, Τσιλίκης Κ., Νεφρός, Μπεκατώρος, Νίκας, Ζίγκηρης Ν., Ζίγκηρης Γ., Βλάχος Α. (46΄ Ζούμπος), Γώγα, Βλάχος Θ. (70΄Τσιλίκης Θ.).

artasport.gr/