Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε. ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 2-2

Ισόπαλο έληξε το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου της Β΄ κατηγορίας μεταξύ Α.Ε. Αγ. Κωνσταντίνου και Ακαδημίας. Σε ένα πλούσιο παιχνίδι που εντυπωσίασε τους πάρα πολλούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, είχε πολλές καλές φάσεις, εναλλαγή στο σκορ, ένταση και αποβολές. Μοιρασμένο παιχνίδι από πλευράς απόδοσης και σκορ.




 Στο πρώτο ημίχρονο ελαφρώς καλύτερη η Ακαδημία σε όλες τις γραμμές απείλησε περισσότερο για να προηγηθεί χωρίς να τα καταφέρει. Έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη η Ακαδημία προηγήθηκε στο 48’ με τον Παπουτσόπουλο όμως η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 55’ με τον Μαντόγλου. Στη συνέχεια η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί με τον Καλογεράκη στο 75’ όμως η Ακαδημία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και έφερε στα ίσια το παιχνίδια στο 83’ με γκολ του Μπαλαούρα. Η Ακαδημίας αγωνιζόταν από το 56’ με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Μπαρμπαρούση (2 κίτρινες) ενώ η ΑΕΚ αγωνιζόταν από το 65’ με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ζαχαράκη (2 κίτρινες).
Τα γκόλ του αγώνα...
48’ Από δεξιά εκτελεί κόρνερ ο Μπαρμπαρούσης, ο Γερετσίαν Χρ. σουτάρει, η μπάλα χτυπά σε σώματα των αμυντικών της ΑΕΚ, καταλήγει στον Παπουτσόπουλο και με σουτ ο τελευταίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
55’ Από δεξιά εκτελεί φάουλ ο Αυγέρης Χ., και ο Μπράτσικας διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Εκτελείται το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ο Ζαχαράκης της κεφαλιά, η μπάλα χτυπά στο κάθετο δοκάρι, περνά από πόδια αμυντικών της Ακαδημίας, και από πολύ κοντά ο Μάντογλου σημειώνει το 1-1 με σουτ.
75’ ο Αυγέρης Γ-Π. από αριστερά βγάζει σέντρα στο κεφάλι του Καλογεράκη και αυτός με ωραία κεφαλιά σημειώνει το 2-1 για την ΑΕΚ.
83’ ο Κράνης κάνει ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά, βγάζει πάσα στον Παπά ο οποίος σουτάρει, κοντράρει σε σώματα αμυντικών η μπάλα και ο επερχόμενος Μπαλαούρας με σουτ κάνει το τελικό 2-2.

 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΚ: ΛΙΑΠΗΣ, ΜΑΝΤΟΓΛΟΥ, ΑΥΓΕΡΗΣ Χ., ΡΟΔΙΤΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΡΔΑΡΑΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.(90’ ΣΟΝΤΑΣ), ΜΗΤΣΟΣ (90’ ΚΑΤΣΕΛΗΣ), ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΑΥΓΕΡΗΣ Γ-Π (85’ ΣΙΑΚΟΣ).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ (90’ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ), ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ Ι., ΚΡΑΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ., ΓΕΡΕΤΣΙΑΝ ΧΡ. (69’ ΠΑΠΑΣ)
Γράφει ο Κων/νος Παλασκώνης..... evinochori-kalidona.gr