Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εκεί ..[Κύπρος]παίρνουν αποφάσεις για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ,ενώ εδώ κατά την διάρκεια της σεζόν αλλάζουν σύμφωνα με τα συμφέροντα των ομάδων που εκπροσωπούν οι παράγοντες.......


Αλλαγές στον κατάλογο «Α» με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την αγωνιστική περίοδο 2014 / 2015.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίας, ενημερώθηκε για το όλο θέμα και ομόφωνα επικύρωσε εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ.

Η φιλοσοφία στηρίζεται στην πάγια θέση της Ομοσπονδίας για αναβάθμιση των Ακαδημιών των Σωματείων μας και την στήριξη του Κύπριου ποδοσφαιριστή.

Η απόφαση αφορά τον κατάλογο ποδοσφαιριστών άνω των 21 ετών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 / 2015 για τα Σωματεία Α’ Κατηγορίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, κάθε Σωματείο θα δικαιούται να εγγράψει στον κατάλογο «Α» μέχρι και 25 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ηλικίας πέραν των 21 ετών μέχρι και την 1η Ιανουαρίου 2014.

Στον κατάλογο «Α» θα πρέπει απαραίτητα να εγγράφονται και τουλάχιστο δέκα (10) ποδοσφαιριστές που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Από τους δέκα (10) αυτούς ποδοσφαιριστές θα πρέπει τουλάχιστο οι πέντε (5) να προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας που θα τους δηλώνει στον κατάλογο.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθούν οι δέκα (10) ποδοσφαιριστές όπως προβλέπεται πιο πάνω, ο αριθμός των 25 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών θα πρέπει να μειωθεί κατά τον αριθμό που υπολείπεται για να συμπληρωθεί ο αριθμός των δέκα (10).
kerkida.net