Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στις καθυστερήσεις ΛΥΓΙσε τον Αστέρα .....με 2-1


 ΛΥΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-2-1                                                                       Σε ένα παιχνίδι που  μέχρι και το 28’ ήταν νευρικό με την μπάλα να αιωρείται και από τις δύο ομάδες . Ο Λυγιάς διαμαρτύρεται για την φάση στο 9’  που σταμάτησε ο διαιτητής για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του Αστέρα  με την μπάλα στη συνέχεια να καταλήγει στα δίκτυα.  Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτη με τον Κατσάνο στο 28’ αλλά ο Δούρος στη σωστή θέση θα σώσει την ομάδα του. Στο 36’ ο Πετσίνης θα απαντήσει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή που θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Κούστας και στο 37’ ο Πατούλιας θα χάσει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λυγιάς ξεκίνησε καλύτερα και στο 68’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρετσίνα που είχε περάσει πριν λίγα λεπτά στη θέση του Πετσίνη που τραυματίστηκε επικράτησε σύγχυση στη περιοχή του Κούστα και ο Λιανός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Στο 87’ όμως ο Πατούλιας με εξαιρετική κεφαλιά πέρασε την μπάλα πάνω από τον Δούρο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, στη φάση αυτή ο Πατούλια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη διότι σήκωσε την φανέλα του για να πανηγυρίσει  φάση που έκανε τους φιλοξενούμενους να διαμαρτηρηθούν στο διαιτητή πως η απόφαση του ήταν αυστηρή. Το καλύτερο όμως ο Λυγιάς το κρατούσε για το τέλος με τον Φούντζουλα στο 90’ και στο 92’ να χάνει δύο μοναδικές ευκαιρίες να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του , όμως Τρίτη και φαρμακερή στο 93’ όταν ο Ρετσίνας με μια ωραία μπαλιά τον βγάζει σε θέση τετ α τετ πλασάρει υπό πίεση και πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκόλ κάνοντας το 2-1 ξεσηκώνοντας τους φιλάθλους του Λυγιά…

Το φίλμ του αγώνα:
28’ Κόρνερ Καρβέλης  καρφωτή κεφαλιά από τον Κατσάνο διώχνει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Δούρος.
36’Δυνατό σούτ στην κίνηση του Πετσίνη διώχνει ο Κούστας με υπερένταση σε κόρνερ.
37’ Συρτή σέντρα του Αντωνίου δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή ο Χαμοστακίδης την κάνει ο Πατούλιας και στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
57’ Ο Αντωνίου βρίσκει τον Πατούλια στην αντίθετη πλευρά  που μπαίνει μόνος του στην περιοχή πλασάρει και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
68’ ΓΚΟΛ Εκτέλεση φάουλ του Ρετσίνα σύγχυση στην περιοχή του Κούστα τελικός αποδέκτης ο Λιανός που από κοντά σπρώχνει την μπάλα στα δίκτυα.
75’Κεφαλιά πάσα μέσα στην περιοχή του Φούντζουλα  στον Ζαμπάρα νέα κεφαλιά η μπάλα λίγο άουτ.
87’ΓΚΟΛ Σέντρα του Καρέτσου ωραία κεφαλιά του Πατούλια που κρεμάει τον Δούρο και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα 1-1. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη  ο σκόρερ διότι σήκωσε την φανέλα του για να πανηγυρίσει.
90’ Ατομική προσπάθεια από δεξιά του Βειζάι συρτή σέντρα σε κενή εστία δεν προλαβαίνει ο Φούντζουλας να σκοράρει.
92’ Εκτέλεση φάουλ του Ρετσίνα κεφαλιά του Φούντζουλα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
95’ΓΚΟΛΜπροστινή μπαλιά του Ρετσίνα στο Φούντζουλα που βγαίνει σε θέση τετ α τετ πλασάρει υπό πίεση και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.

Α.Ο. Λυγιάς: Δούρος, Νικόπουλος Θ., Βασιλόπουλος, Βειζάϊ , Λιανός, Ραυτόπουλος Κ.(67’ Ραυτόπουλος Χ.), Ζαμπάρας, Τόρε, Φούντζουλας, Δημητρόπουλος Β.(82’ Θωμόπουλος), Πετσίνης(55’ Ρετσίνας).
Αστέρας Μεσολογγίου: Κούστας, Τσαλαφούτας, Καρβέλης, Κουρνέτας, Κατσάνος, Σακκαρέλης(54’ Καρέτσος), Γαντζούδης, Πατούλιας, Αντωνίου, Στάθης Αλ., Χαμοσφακίδης.

 nafpaktianews.gr