Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πάνω απ’ όλα άνθρωποι.................


                                                    Τοπικό ντέρμπι μίσους: Έβερτον-Λίβερπουλ)
sombrero.gr


Η εξέλιξη των τερματοφυλάκων



Τζιαλουίτζι Μπουφόν

Είναι γεγονός πως τις περισσότερες φορές σε άρθρα γίνεται λόγος κυρίως για τους μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές ή για τους επιθετικούς, ενώ για τους αμυντικούς και τους τερματοφύλακες οι αναφορές είναι λιγότερες. Παρακάτω θα γίνει μια αναφορά για το ρόλο που έχουν οι goalkeepers και το πόσο σημαντικοί είναι για μια ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο προγραμματισμός των καλών ομάδων που δεν αφήνουν τα πράγματα στη τύχη τους είναι να έχουν πάντα στο δυναμικό τους έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, αφού αυτός αποτελεί τη βάση της ομάδας.

Στη διάρκεια των χρόνων ο τρόπος παιχνιδιού της θέσης αυτής έχει αλλάξει και αυτό συνέβη διότι έχουν τροποποιηθεί οι κανονισμοί και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται κι έτσι τα χαρακτηριστικά του καλού τερματοφύλακα έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια. Σήμερα σχεδόν όλες οι ομάδες παίζουν με 4 ή με 3 αμυντικούς στην ευθεία κι αυτό αναγκάζει όλους τους τερματοφύλακες να είναι οι τελευταίοι παίκτες της άμυνάς τους και να έχουν ένα ρόλο διπλό, αφού εκτός από το να υπερασπίζονται την εστία τους πρέπει να μπορούν να παίξουν και με τα πόδια καλά, διότι χρειάζεται να ελέγχουν και το χώρο πίσω από τους αμυντικούς, να είναι κάτι σαν λίμπερο δηλαδή.

Απαιτούμενα στοιχεία

Ο εξαιρετικός τερματοφύλακας ξεχωρίζει από τον καλό σε κάποια σημαντικά στοιχεία όπως:

στο φυσικό μέγεθος (σωματοδομή),
στην ισχυρή προσωπικότητα,
στην ετοιμότητα που παρουσιάζει μέσα στο παιχνίδι (διάβασμα παιχνιδιού),
στην ικανότητα με την μπάλα στα πόδια και
στη ταχύτητα τόσο στη κίνηση, όσο και στη σκέψη.
Η σωματοδομή είναι μεγάλο προσόν για ένα τερματοφύλακα, αφού το κατάλληλο ύψος (περίπου 1,82 εώς 1,92), αλλά και το μεγάλο άνοιγμα των χεριών είναι ικανό να «τρομάζει» τους αντιπάλους και να κάνει τους τερματοφύλακες να «γεμίζουν» την εστία τους.

Η ισχυρή προσωπικότητα αποτελεί ένα μεγάλο προσόν των καλών τερματοφυλάκων, αυτό το στοιχείο τους επιτρέπει όχι μόνο να δίνουν στους συμπαίκτες τους την αίσθηση της ασφάλειας, της εμπιστοσύνης και της ηρεμίας σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, αλλά τους κάνει και να μπορούν να κατευθύνουν σωστά τους αμυντικούς τους κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Επίσης η ετοιμότητα είναι ένα μεγάλο προτέρημα, αφού αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τους goalkeepers να μπορούν να διαβάσουν το παιχνίδι κι έτσι να καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις συνθήκες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως για παράδειγμα το να έχουν το ρόλο του λίμπερο όταν η ομάδα τους είναι ψηλά και να βγουν γρήγορα για να αποσοβήσουν κάποιο κίνδυνο.

Επιπρόσθετα πρέπει όλοι οι τερματοφύλακες να είναι ικανοί με την μπάλα στα πόδια κι αν είναι δυνατό να χρησιμοποιούν και τα 2 από αυτά για να μπορούν να πασάρουν προς τους συμπαίκτες τους όταν αυτοί τους γυρίζουν την μπάλα προς τα πίσω ή να κάνουν καλά και δυνατά χτυπήματα με ακρίβεια προς την επίθεση, ώστε να δημιουργήσουν για την ομάδα τους συνθήκες αντεπίθεσης. Τέλος ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα που πρέπει να έχουν οι τερματοφύλακες και αυτή έχει να κάνει τόσο με την κίνηση τους, όσο και με την αντίδρασή τους μέσα στο παιχνίδι. Ένας καλός τερματοφύλακας πρέπει να είναι γρήγορος και αποφασιστικός κυρίως σε φάσεις όπως οι κάθετες πάσες, οι σέντρες και οι καταστάσεις 1v1 (τετ α τετ), όπου χρειάζεται να βγει γρήγορα για να μαζέψει την μπάλα ή να κλείσει τους χώρους μπροστά από την εστία του. Η ταχύτητα αντίδρασης (σκέψης) έχει να κάνει κυρίως με την απόφαση που παίρνει ο τερματοφύλακας μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό γίνεται σε κλάσματα του δευτερολέπτου γι’ αυτό και χρειάζεται να σκέφτεται και να αντιδρά γρήγορα και άμεσα για να μπορεί να προστατέψει την ομάδα του.

Πέρα από αυτά τα χαρακτηριστικά που είναι χρήσιμα για την απόδοση των τερματοφυλάκων, μεγάλο ρόλο παίζει και ο τρόπος που αγωνίζονται αυτοί κι ο τρόπος έχει να κάνει κυρίως με το στυλ που έχει ο κάθε ένας και πως συμπεριφέρεται μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν τερματοφύλακες που κάνουν πολλά μπλοζόν ή θεαματικές αποκρούσεις για να προσφέρουν και θέαμα στο κοινό, αυτοί που χρησιμοποιούν πολύ το κορμί τους και το άνοιγμα των χεριών τους για να καλύψουν την εστία τους και αυτοί που τοποθετούν σωστά το σώμα τους και δε χρειάζεται να κάνουν περιττές κινήσεις για να αποκρούσουν την μπάλα.

Δόξες του παρελθόντος

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει σπουδαίοι τερματοφύλακες που συνδυάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά και κάποιοι από αυτούς ήταν ή είναι ακόμα ηγέτες στις ομάδες τους. Μεγάλοι τερματοφύλακες ήταν παλιότερα ο Ρώσος Λεβ Γιασίν, ο Άγγλος Γκόρντον Μπάνκς, ο Ιταλός Ντίνο Τζοφ, ο επίσης Ρώσος Ρίνατ Ντασάεφ, ο Γερμανός Όλιβερ Καν, ο Ισπανός Άντονι Θουμπιθαρέτα, ενώ στη σημερινή εποχή έχουν ξεχωρίσει αρκετοί τερματοφύλακες όπως ο Ολλανδός Έντβιν Βαν Ντε Σαρ, ο Ισπανός Ίκερ Κασίγιας, ο Τσέχος Πετρ Τσεχ, ο Γερμανός Μάνουελ Νόιερ, ο Άγγλος Τζο Χάρτ και ίσως ο κορυφαίος όλων ο Ιταλός Τζιανλουίτζι Μπουφόν.Όλοι αυτοί οι μεγάλοι τερματοφύλακες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους και έχουν εξελίξει πολύ τη θέση τους αποτελώντας έτσι το παράδειγμα για τους νεότερους που θα έρθουν τα επόμενα χρόνια.

Επίσης και στην Ελλάδα από πολύ παλιά είχαμε τη τύχη να διαθέτουμε αρκετά καλούς τερματοφύλακες με κορυφαίους τους Τάκη Οικονομόπουλο, Νίκο Σαργκάνη, Νίκο Χρηστίδη, Ηλία Ατματσίδη, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ενώ καλύτερος όλων υπήρξε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται η καλή δουλειά που γίνεται σε αυτή τη θέση κι αυτό είναι σημαντικό και για την Εθνική μας ομάδα που έχει τη δυνατότητα να έχει στις τάξεις της ένα πολύ καλό τερματοφύλακα όπως είναι ο Ορέστης Καρνέζης που ξεχωρίζει για τη σταθερότητά του.

Κλείνοντας είναι σημαντικό να τονιστεί πως η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ σημαντική για μια ομάδα και για να πετύχει κάποιος σε αυτή τη θέση πρέπει να διαθέτει μεγάλη υπομονή, επιμονή και όρεξη για δουλειά.
overlap.gr

Λόγω τραυματισμού χάνει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο Δ. Γαβρίνας

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του 27χρονου επιθετικού Δήμου Γαβρίνα  για το Κυριακάτικο αγώνα στα Τρίκαλα. Ο ποδοσφαιριστής του Αρη Αιτωλικού αντιμετωπίζει ενα πρόβλημα μυικού τραυματισμού.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ο Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στέλνει τις πιό θερμές του ευχές στους ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ

ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ   Αντιπρόεδρο (& πρώην ποδοσφαιριστή)
ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΑΒΡΙΖΙΩΤΗ   Προπονητή – Ποδοσφαιριστή
ΑΝΔΡΕΑ ΝΕΜΠΟΤΑΚΗ – Ποδοσφαιριστή
καθώς επίσης και στους παλιούς παίχτες της ομάδας

ΑΝΔΡΕΑ  Ν.  ΓΙΑΒΡΟΥΤΑ
ΑΝΔΡΕΑ  ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ
ΑΝΔΡΕΑ  ΚΑΚΚΟ
ΑΝΔΡΕΑ  ΚΟΤΣΑΝΑ
ΑΝΔΡΕΑ  ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟ
τον  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ:  ΜΑΡΓΕΛΗ ΑΝΔΡΕΑ

και τον ΠΡΟΕΔΡΟ:   ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ
promitheasxalkeias

Η ομορφιά του ποδοσφαίρου!


Δεν ξέχασαν οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης να ευχαριστήσουν τον πρώην,

πλέον προπονητή τους για τα δυόμιση χρονιά που συνυπήρχαν στη ομάδα γεμάτα επιτυχίες, εκτός από τον δείπνο που φρόντισαν να δώσουν

προς τιμήν του Γ. Κουρή, στο τέλος έδωσαν και μια φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη απ όλους τους παίχτες… Μια κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν ξεχνούν την πρόσφορα του στην ομάδα!

Η φωτογραφία είναι από την σελίδα facebook της Αναγέννησης Περιβολίου μαζί με τον τίτλο «Coach ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ... ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ»
corfugoal.gr

Οι Σκόρερ της Δ΄ Εθνικής - 5ος Όμιλος


* Τα παρακάτω στοιχεία είναι από το αρχείο του sportsarta.gr και του Βασίλη Τσεκούρα.
Θέση  θνομα παίκτη    ομαδα              τέρματα
.............................................................................................    
1. Ιωνάς Γιώργος Όλυμπος Κέρκυρας 4
-. Μπόμπορης Νίκος Εθνικός Φιλιππιάδας 4
3. Καραϊσκος Νίκος ΑΣ Τρίκαλα 2011 3
-. Λάππας Γιώργος Κεραυνός Θεσπρωτικού 3
-. Πέντσας Χρήστος ΑΕ Μεσολογγίου 3
-. Φέκκας Κώστας Κεραυνός Θεσπρωτικού 3
7. Μάλλιος Κώστας ΑΕ Καραϊσκάκης 2
-. Μπαλάφας Κώστας ΑΕ Καραϊσκάκης 2
-. Βουλομένος Χρήστος Οδυσσέας Νυδρίου 2
-. Γαβρίνας Δήμος Άρης Αιτωλικού 2
-. Γκερέκος Κώστας Όλυμπος Κέρκυρας 2
-. Γραβάνης Γιώργος ΑΣ Μετέωρα 2
-. Καβαλλάρης Θανάσης ΑΕ Μεσολογγίου 2
-. Κολιός Γιώργος Κεραυνός Θεσπρωτικού 2
-. Λιατσικούρας ΑΣ Μετέωρα 2
-. Μακρής Τίμος Οδυσσέας Νυδρίου 2
-. Μάνθος Κώστας Άρης Αιτωλικού 2
-. Ξευγένης Άρης ΑΕ Μεσολογγίου 2
-. Παππάς Δημήτρης ΑΣ Τρίκαλα 2011 2
-. Τεντολούρης Αποστόλης ΑΣ Τρίκαλα 2011 2
22 ποδοσφαιριστές με ένα (1) τέρμα
Ενώ έχει σημειωθεί και ένα (1) αυτογκολ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Εθνικό


Προς τους ανθρώπους του Άρη Αιτωλικού
Η διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας με χτεσινό Δελτίο Τύπου ευχαριστεί την διοίκηση του Άρη για την φιλοξενία στον αγώνα των δύο ομάδων στο Αιτωλικό.
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας του Γιώργου Γιάννου γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον Άρη Αιτωλικού και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως παρά την ήττα η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστεί τους ανθρώπους του Αιτωλικού για την άριστη φιλοξενία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Εθνικού Φιλιππιάδας αναφέρει τα εξής:
Η Διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας παρά την ήττα της ομάδας μας, ευχαριστεί για την φιλοξενία τους ανθρώπους του Άρη Αιτωλικού και υπόσχεται να ανταποδώσει στον αγώνα του 2ου γύρου.
sportsarta.gr

Φοβερή φωτογραφία !!!

                                       Αποψινη εικονα απο τη γεφυρα Ριου-Αντιρριου.

Τίτλοι τέλους πέφτουν ανάμεσα σε ΑΕΜ και στον Γιάννη Κολοβάκη...

Παρελθόν απο την ομάδα της ΑΕΜ αποτελεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής Κολοβάκης Γιάννης.
Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται η ομάδα του Αρη Αιτ. ,και ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Αιτωλικού.Πάντως την προσεχή μεταγραφική περίοδο θα δούμε αν η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί ή θα μπεί ΄΄σφήνα΄΄ άλλη ομάδα, ή θα ενδιαφερθεί για κάτι άλλο η ομάδα του Δ. Θεοδοσίου αφού δικαίωμα έχει μόνο  για δύο μεταγραφές.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ - ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΝ 1-2/12/2012

ο Βασίλης Λιόνας θα διαιτητεύσει τον Κυριακάτικο αγώνα της Α΄Κατηγορίας μεταξύ Απόλλων Δοκιμίου και Κεραυνού Γαβαλούς που θα διεξαχθεί στο Εμιλέων ,με βοηθούς τους Πυλαρινό,Μυλωνά.
.................................................................................................................................................

                              ΣΑΒΒΑΤΟ  1-12-2012  ΩΡΑ  10:00  (ΠΑΙΔΙΚΟ)

Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ           ΑΚΑΔ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΡΟΔΑΤΟΣ – ΕΥΘΥΜΙΟΥ - ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ                    ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΞΥΣΤΡΑΣ Δ.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΡΑΠΤΗ

                                      ΣΑΒΒΑΤΟ  1-12-2012  ΩΡΑ  10:30  (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ               ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ – ΜΥΛΩΝΑΣ - ΣΟΥΖΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΚΑΠΝΙΣΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ             ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ – ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ - ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΛΑΜΠΟΥ

ΘΕΡΜΟΥ                         Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΣ – ΖΗΣΗΣ - ΚΑΓΙΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΕΥΘΥΝΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ             ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΤΛΑΝΤΕΣ 2010

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΠΡΙΑΝΗΣ – ΜΙΖΑΛΟΥ – ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ε.

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΑΕΤΟΥ                            ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ – ΑΓΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΝΤΖΑΝΗΣ – ΧΡΕΛΙΑΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ Π.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΛΑΣΠΙΤΗ

ΠΑΛΑΙΡΟΥ                      ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Β.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΖΕΡΒΑΣ

                                      ΣΑΒΒΑΤΟ  1-12-2012  ΩΡΑ  12:00  (ΠΑΙΔΙΚΟ)

ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ                    ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΞΥΣΤΡΑΣ Δ.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΙΩΑΝΝΟΥ

                                      ΣΑΒΒΑΤΟ  1-12-2012  ΩΡΑ  15:00

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ                 ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΒΑΛΙΑΝΟΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ Α. – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΜΠΕΤΣΗΣ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΣΚΑΦΙΔΑ

ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ               ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. – ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ - ΜΙΖΑΛΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΜΟΓΙΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΚΑΠΝΙΣΗ

ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ                     ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΥΛΩΝΑΣ – ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ - ΛΙΟΝΑΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΕΥΘΥΝΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ             ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΠΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΩΣΤΑΡΑΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:             ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΙΩΑΝΝΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:                      ΤΣΑΣΣΗΣ

ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ                   ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΚΕΚΕΛΟΣ – ΤΣΙΚΝΑΣ - ΜΠΡΕΣΙΑΚΑΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΕΥΘΥΝΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:                      ΧΡΕΛΙΑΣ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ               ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ – ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ - ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΧΑΒΑΛΙΝΑ Δ.

Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ           ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΤΣΑΣΣΗΣ – ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ - ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΡΟΜΠΟΛΑ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΜΠΑΘΑ

ΚΑΤΟΧΗΣ                        ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΘΕΟΦΙΛΗΣ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΜΑΤΣΙΓΚΑ

ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ                ΧΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤ/ΣΑΣ – ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΑΣΗΜΑΚΗΣ – ΒΕΛΑΩΡΑΣ - ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΠΑΠΑΖΗΣΗ

Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ             ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΓΚΙΑΦΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ - ΡΟΔΑΤΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΜΠΟΝΙΑ

ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ                 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΤΣΙΡΩΝΗΣ – ΛΑΘΥΡΗΣ - ΠΑΖΙΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΚΟΝΔΥΛΗ

ΘΕΡΜΟΥ                         ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ – Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΠΕΣΙΝΗΣ – ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ

ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ                 ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ – ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Λ.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΣΑΜΑΡΑ

ΜΥΤΙΚΑ                          ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΧΡΕΛΙΑΣ – ΝΤΖΑΝΗΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ Π.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΚΟΝΤΑΡΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΖΕΡΒΑΣ

ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ                  ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΡΟΥΜΕΛΗΣ – ΣΠΥΡΑΤΟΣ - ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΚΑΛΥΒΙΩΝ                      ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΑΖΑΝΑΣ - ΖΗΣΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΑΥΓΕΡΗ

                                      ΚΥΡΙΑΚΗ  2-12-2012  ΩΡΑ  11:00

Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ             ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ - ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΤΣΟΥΝΗ

ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ                    ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΛΑΜΠΡΟΥ – ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ - ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΚΑΛΛΗ

ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ                 ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ – ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΤΣΙΛΙΚΑΣ – ΛΑΘΥΡΗΣ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΕΥΘΥΝΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ                ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ – ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ – ΠΑΖΙΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ

                                      ΚΥΡΙΑΚΗ  2-12-2012  ΩΡΑ  15:00

ΕΜΙΛΕΩΝ                        ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΛΙΟΝΑΣ – ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ - ΜΥΛΩΝΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:             ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΕΥΘΥΝΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:                      ΓΚΕΚΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ             ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ – ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ – ΡΟΥΜΕΛΗΣ - ΚΑΖΑΝΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΓΟΥΛΑΣ

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ             ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ – ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΒΕΛΑΩΡΑΣ – ΜΠΡΙΑΝΗΣ - ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΙΩΑΝΝΟΥ

ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ               ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΚΕΚΕΛΟΣ – ΤΣΙΚΝΑΣ - ΣΟΥΖΑΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΔΕΛΗΜΑΡΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΧΑΒΑΛΙΝΑ Δ.

ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ                  ΠΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΘΕΟΦΙΛΗΣ – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ – ΞΥΣΤΡΑΣ Θ.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΑΥΓΕΡΗ

ΚΑΤΟΥΝΑΣ                      ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Ι. – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΠΑΠΑΖΗΣΗ

ΟΧΘΙΩΝ                         ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΤΣΑΣΣΗΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ Α. - ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:                      ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΤΑΝΟΥ                          ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ – ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ – ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ - ΚΟΛΟΡΙΖΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΚΟΝΔΥΛΗ

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ             ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ – ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΑΣΗΜΑΚΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ           ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ – ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ - ΜΙΖΑΛΟΥ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΣΚΑΦΙΔΑ

ΠΑΛΑΙΡΟΥ                      ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΠΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Β. - ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΜΠΟΝΙΑ

ΦΥΤΕΙΩΝ                        ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ – ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΠΕΣΙΝΗΣ – ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ Π.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΧΟΛΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΛΑΣΠΙΤΗ

ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ           ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΖΑΦΕΙΡΗΣ – ΜΠΡΕΣΙΑΚΑΣ - ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ



ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΑΣ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ SUPER LEAGUE ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 1-2/12/2012 ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 30/11/2012

                                   

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:



ΣΑΒΒΑΤΟΥ:                     ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ – ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ – ΔΙΩΤΗΣ - ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ



ΚΥΡΙΑΚΗΣ:



ΠΡΩΪ:                             ΚΕΚΕΛΟΣ – ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ – ΜΥΛΩΝΑΣ - ΤΣΑΣΣΗΣ



ΑΠΟΓΕΥΜΑ:                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. – ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ – ΖΗΣΗΣ - ΚΩΣΤΑΡΑΣ



          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΤΑ ΜΕΛΗ

ΧΡ. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ                                       ΤΟΜΑΡΑΣ ΣΠ. – ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝ.

Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ


Τις ευχαριστίες της προς τη διοίκηση του Κεραυνού Θεσπρωτικού εξέφρασε δημόσια η ΑΕ Μεσολογγίου, με δελτίο Τύπου που απέστειλε.
Αναλυτικά, στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:
''Η ΑΕ Μεσολογγίου ευχαριστεί την διοίκηση του Κεραυνού Θεσπρωτικού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και στα μέλη της διοίκησης που προσήλθαν στο Δημοτικό Στάδιο του Θεσπρωτικού.
 Η ΑΕ Μεσολογγίου εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα του Κεραυνού''.

Δ’ Εθνική: Οι διαιτητές του 5ου ομίλου


Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τετάρτη (28/11) τους διαιτητές των αγώνων της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Αναλυτικά:

Οδυσσέας Νυδρίου-Φιλοθέη Αρτας
Μάντζιος, Αλεξίου, Ορφανός (Ηπείρου)

Μεσολόγγι-Μετέωρα
Αδαμόπουλος, Τσακάλης, Γιαννακόπουλος (Ηλείας)

Ολυμπος Κέρκυρας-Αναγέννηση Περιβολίου
Μπαϊλής, Γκαρτζονίκας, Βέκιου (Πρέβεζας)

Εθνικός Φιλιππιάδας-Κεραυνός Θεσπρωτικού
Τσιρώνης, Σπυράτος, Ντζάνης (Αιτωλοακαρνανίας)

Τρίκαλα-Αρης Αιτωλικού
Τσέτσιλας, Μωυσιάδης, Στεφούλης (Γρεβενών)

onsports.gr

πολλά παράπονα για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο ,έχει η γυναικεία ομάδα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008

Α.Ο.ΑΡΤΑΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-0-0
Πολλά παράπονα εχει η ομάδα του Μεσολογγίου για τις συνθήκες που διεξήχθει ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής για το γυναικείο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.
.Τα  παράπονα επικεντρώνονται κυρίως  για την ¨φιλοξενία¨ των γηπεδούχων αλλά και την ανεκτικότητα του διαιτητή  Μπαίλη Ν.[Πρέβεζας]της συνάντησης  ο οποίος ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και άφηνε ατιμώρητες τις υβριστικές συμπεριφορές τους[τόσο απο τον πάγκο,όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο] απέναντι στις  παίκτριες,συχνές καθυστερήσεις του αγώνα με δήθεν τραυματισμούς,και λίγο καθαρό χρόνο για παιχνίδι, ενώ ακύρωσε κανονικό γκόλ της Μαρκουτσά Ντ. στο 80΄σαν επιθετικό φάουλ.
Η ομάδα του Μεσολογγίου αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια ενώ κρατήθηκε 1΄σιγή πριν την έναρξη του αγώνα για τον ξαφνικό θάνατο του Ανδρομιδά Γεράσιμου , ανηψιού  του προπονητή Γιάννη Γουλή [που απουσίαζε απο τον αγώνα και χρέη προπονητή εκτελούσαν οι Καραμανοπούλου Σ.-Πρασσά Χρ.]..Στο τέλος του αγώνα λιποθύμησε η τερματοφύλακας Κάππα Εφη μου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αρτας με ασθενοφόρο και  αφου νοσηλευτηκε για μιά ημέρα και έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ,που βγήκανε καλές την άλλη ημέρα ανεχώρησε για το Μεσολόγγι με την συνοδεία του πατέρα της και της αρχηγού της ομάδας Σ.Καραμανοπούλου.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008...Κάππα Ε.,Μόκκα Μ.[25΄λ.τ. Τραυλού Ε.]Χονδρού Μ.,Ασπρούδα Κ.[65΄Λιατάκη Χρ.],Τραυλού Αθ.,Πρασσά Χ.,Σούλα Π.,Μαρκουτσά Ντ.,Καπνίση Μ.,Καραμανοπούλου Σ.,Χοτζάι Πελ.

Πάλι σκόραρε ο Πάνος Λινάρδος στην Κύπρο ...


Με γκολ στις καθυστερήσεις, ο Άρης πήρε το  ντέρμπι με την ΑΕΖ, αφού μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι, επικράτησε με 4-3.


"Χρυσός" σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Αντρέας Κυπριανού, που σκόραρε το μοναδικό γκολ του δευτέρου μέρους.

Αντίθετα, στο πρώτο ημίχρονο η διακύμανση του σκορ ήταν δραματική, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν τρεις φορές (Καβάζης 14’, 30’ και Λινάρδος 39’), για να "απαντήσουν" με ισάριθμα γκολ οι γηπεδούχοι (Πιττάκας 21’, 31’ και Άλβες 41’).

Με αυτό το τρίποντο, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ανεβαίνει στους 23 βαθμούς, έναν πίσω από την κορυφή και τον Ερμή, ενώ η ομάδα του Ζακακίου παραμένει στους 19 βαθμούς και στην πέμπτη θέση.

Πρόσληψη προπονητή



Το Δ.Σ. του Ομήρου Νεοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή κ.Χρήστου Βασιλείου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο κ. Στέλιος Τσίτος παραμένει στη θέση του γυμναστή της ομάδας καθώς και του υπεύθυνου των ακαδημιών και η Διοίκηση θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα από την θέση του υπηρεσιακού προπονητή.

Η Διοίκηση της ομάδας είναι σίγουρη ότι με τον κ.Βασιλειου στο τιμόνι της ομάδας , θα επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο Χρήστος Βασιλείου πέρασε στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ως ένας παίκτης που δεν «λούστηκε» από τα φώτα της δημοσιότητας (αφού ήταν της… αθόρυβης προσφοράς), αλλά που ήταν πάντα χρήσιμος για τις ομάδες του.

Αγρινιώτης στην καταγωγή γεννημένος το 1961 , o Βασιλείου κατάφερε να συμμετάσχει σε 111 αγώνες Α’ Εθνικής, κατέκτησε τίτλους, (πρωτάθλημα 1984 με τον Παναθηναικό και κύπελλο με τον ΟΦΗ)ενώ έφτασε ως και την εθνική ομάδα (1 συμμετοχή!). Ο Χρήστος Βασιλείου έπαιξε ακόμη σε ΟΦΗ , Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Αθηνών σε επίπεδο Α’ Εθνικής, αλλά και σε Ζάκυνθο (Δ’ Εθνική), ΕΑ Ρεθύμνου (Β’ Εθνική).

Ως προπονητής , εδώ και πολλά χρόνια έχει δουλέψει σε Παναιτωλικό, Φωκικό, Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Βόνιτσα, Ήφαιστο Αγρινίου, Πλατανιά Χανίων (με τον οποίο έζησε την καλύτερη προπονητική στιγμή του, οδηγώντας τον το 2009 στη Γ’ Εθνική!),Επισκοπή και ΑΕ Μεσολογγίου.
Όμηρος Νεοχωρίου

Όταν ο φωτογράφος έχει κέφια...κάνει κλικ την κατάλληλη στιγμή!

                                           Μη φεύγεις μη, με πόνο σου φωνάζω,
                                                 Νάσαν τα νιάτα δυο φορές
 Πώς το τρι, άιντε βρε παιδιά, πώς το τρίβουν το πιπέρι. Πώς το τρίβουν το πιπέρι,
                                                        Έχω κάτι γιατρέ μου;
                               . Προτού την ώρα μ' γέρασα κι ασπρίσαν τα μαλλιά μου.
                     << το φανταράκι στη σκοπιά κανείς μη το πειράξει... γιατί θα πάρει ανάποδες ...>>>                         

Ευκολη νίκη ο ΓΟΜ με σκόρ 4-0 επι της Ενωσης Ευηνοχωρίου..

                                                                                                 

Η ομάδα του Γ.Ο.Μεσολογγίου χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες  στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θ.Πασσιόπουλος΄΄ επικράτησε της Ενωσης Ευηνοχωρίου με 4-0.
Ο  Γ.Ο.Μ. ξεκίνησε δυνατά από την αρχή αλλά μέχρι το 35’ συναντούσε τη σθεναρή αντίσταση της Ενωσης  Ευηνοχωρίου  Μέχρι το χρονικό εκείνο σημείο το παιχνίδι είχε το χαρακτήρα του γειτονικού  ντέρμπι. Μετά το 1-0 ο  Γ.Ο.Μ.κυριάρχησε στο γήπεδο και έκανε “φύλλο και φτερό” την άμυνα του αντιπάλου του τελειώνοντας το ματς από το 65’. Οι  νεαροί ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων  πέτυχαν τέσσερα γκολ, είχαν ευκαιρίες και για παραπάνω και εν τέλει πήραν μια δίκαιη και πανάξια νίκη, με το τελικό σκόρ να φαντάζει μικρό σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού.
Το φίλμ του αγώνα.....
15΄σε σέντρα του Σούλα  κοντινό γυριστό σούτ του Σακελαρόπουλου  που  νικήθηκε απο τον Κωνσταντακόπουλο που απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.
19΄σέντρα του Δάλλα μονοκόματο σούτ του Σακελαρόπουλου φεύγει λίγο άουτ.
25΄ο Τσαλίκης απο κοντά αστοχεί.
30΄σε φάουλ του Δάλλα ο προωθημένος Ζέρβας Γρ. απο κοντά με κεφαλιά δεν καταφέρνει να ανοίξει το σκόρ.
Γκόλ......35΄σε καταπληκτική ασίστ του Δάλλα ο Σούλας με καταπληκτικό σούτ κάνει το 1-0.
Γκόλ.....37΄σε σέντρα του Μιχαλόπουλου Ι.του Δημ. ο Σούλας με ΄΄πισινή΄΄ κεφαλιά διπλασιάζει τα γκόλ τα δικά του και της ομάδας του και 2-0.΄
40΄ ωραίο σούτ του Τσαλίκη φεύγει λίγο έξω απο το κάθετο δοκάρι.
52΄μακρινό σούτ του Σακελαρόπουλου φεύγει άουτ.
60΄αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Πασπαλιάρης Δ. ανατρέπει τον Πιστιόλη Κ. που με υπόδειξη του επόπτη η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.
Γκόλ...65΄.σε αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων ο Σακελαρόπουλος εκμεταλευόμενος λάθος των αμυντικών με πλασέ κάνει το 3-0
70΄ο Σούλας ΄΄σερβίρει΄΄ στον επερχόμενο Δάλλα που απο κοντά αστοχεί σουτάροντας άουτ.
77΄εντυπωσιακό μπάσιμο του 15χρονου Διαμαντόπουλου αλλά απο θέση τετ-α-τέτ νικήθηκε απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
80΄σε φάουλ του Δάλλα κεφαλιά του προωθημένου Ζέρβα Γρ. δεν ανησυχεί τον Κωνσταντακόπουλο.
Γκόλ...84΄χάθηκε η μπάλα απο τους γηπεδούχους και ο Βλάχος που επανεμφανίσθηκε μετά απο πολύ καιρό με διαγώνιο σούτ κάνει το 4-0.
89΄ίσως η φάση του αγώνα σε ωραία ανάπτυξη των γηπεδούχων ο 16χρονος Δημητρούκας Χ. βγάζει ωραία ασίστ στον Διαμαντόπουλο Χ. που με αριστουργηματικό σούτ αναγκάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα  διώχνωντας με τα δάχτυλα και στην συνέχεια στην συμβολή των δύο δοκαριών.
Απο τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Δάλλας Ι.,Σούλας Δ.,,Διαμαντόπουλος Χ.,Σακελαρόπουλος Δ. ,χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.,Απο την Ενωση διακρίθηκαν οι Μωραίτης Λ.,Πιστιόλης Κ.,Πατρινός Μ. και ο τερματοφύλακας Κωνσταντακόπουλος  Θ.
Καλή η διαιτησία των Χρέλια, Τσίκνα,Σπυριδόπουλου.
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ....Αναστόπουλος Κ.[75΄Λαχανάς Θ.],Καμπύλης,Αντωνόπουλος Ι.,Ζέρβας Γρ.,Διαμαντόπουλος Χ.,Δάλλας Ι.,Μιχαλόπουλος Ι. του Δ.,Πασπαλιάρης Δ.,Σακελαρόπουλος Δ.,Σούλας Δ.[77΄Δημητρούκας Χ.], Τσαλίκης Α.[61΄Βλάχος Κ.]
ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ....Κωνσταντακόπουλος Θ.,Ντζιβανάκης, Σχώρης[ λ.τ.70΄Μπερτσιάς Δ.], Φλώρος[68΄λ.τ. Φούντας], Πατρινός Μ., Μωραΐτης Λ.., Πανόπουλος,Μπρετσιάς Κ.,Μανίκας,Πιστιόλης, Διαμαντόπουλος.Ν[λ.τ. 33΄Κουτσοντέμος]

***** Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Λευτέρη Αναγνωστόπουλου που έφυγε σήμερα απο κοντά μας....Ο εκλιπών υπήρξε ποδοσφαιριστής και στην συνέχεια παράγοντας του Ευήνου για πολλά χρόνια .[διακρίνεται στην φωτογραφία  καθήμενος απο αριστερά ο 5ος]
*****Μεσολόγγι Σπόρ....<<Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος Ελευθερίου Αναγνωστόπουλου.....Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει >>

αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής Α΄Κατηγορίας ΕΠΣΝΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ [10η αγωνιστική]
.........................................................................................

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ε.ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 4-0
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡ/ΜΝΗΣ 1-0
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 2-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ 1-0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ     ΓΑΒΑΛΟΥΣ   -ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ-0-1
Η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου ο Ατρόμητος Αντιρρίου προελαύνει στον βαθμολογικό πίνακα

Ποδοσφαιρικό ανέκδοτο............<< Ντιέγκο Αρμάνο Μαραντόνα >>

 Πέθαναν λοιπόν ο Φαν Μπάστεν, ο Πελέ και ο Μαραντόνα και πηγαίνουν στον Παράδεισο. Τους υποδέχεται ο Αγ. Πέτρος και τους πηγαίνει στον Θεό. Εκείνος τους ζητά να απολογηθούν για την ποδοσφαιρική τους ζωή. Τον λόγο παίρνει πρώτος ο Φαν Μπάστεν:

- Εγώ Κύριε, δεν ήμουν και πολύ πιστός, πιστεύω όμως πως ήμουν πολύ καλός παίκτης και χωρίς να ζητώ την βοήθειά σου, έκανα πολλά. Ωστόσο, ποτέ δεν αρνήθηκα την ύπαρξή σου.

- Πολύ καλά. Κάθισε αριστερά μου, του λέει ο Θεός.

Δεύτερος μίλησε ο Πελέ:

- Εγώ Κύριε, πάντα ήμουν πιστός. Σε κάθε αγώνα έκανα τον σταυρό μου, διάβαζα θρησκευτικά βιβλία και με το ταλέντο που μου έδωσες πέτυχα πολλά στο ποδόσφαιρο.

- Ναι, ναι, το γνωρίζω, ήσουν πολύ καλός άνθρωπος. Κάθισε δεξιά μου, απάντησε ο Κύριος.

- Εσύ Αρμάντο;, ρώτησε τον Μαραντόνα.

- Εγώ νομίζω ότι έχεις κάτσει στην θέση μου!


ΟΛΟΙ στο γήπεδο


Μια φωτογραφία αξίζει όσο 1000 λέξεις ...


Αμα σου αρεσει η μπαλα.....

Μπραβο στα παιδια.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ


        ΚΥΡΙΑΚΗ  25-11-2012  ΩΡΑ  12:45

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ                 ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Κ.ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                     ΜΑΝΤΖΙΟΣ – ΖΙΩΓΑ – ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

                                      ΚΥΡΙΑΚΗ  25-11-2012  ΩΡΑ  15:00

Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ             ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΟ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ – ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΙΖΑΛΟΥ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΣΚΑΦΙΔΑ

ΖΑΛΟΓΓΟΥ                      ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΣΠΥΡΑΚΟΣ – ΝΤΟΝΗΣ - ΠΑΤΣΗΣ



Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ - ΙΑΤΡΩΝ ΤΗΝ 24-25/11/2012


                                 ΣΑΒΒΑΤΟ  24-11-2012  ΩΡΑ  10:30  (ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ)

ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ                    ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΞΥΣΤΡΑΣ Δ.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΚΑΠΝΙΣΗ

Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ           ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 – ΑΚΑΔ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ – ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ - ΜΥΛΩΝΑΣ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ               ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΩΡΑΪΤΗΣ – ΡΟΔΑΤΟΣ - ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΚΑΛΛΗ

Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ             ΑΤΛΑΝΤΕΣ 2010 – ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΠΡΙΑΝΗΣ – ΜΙΖΑΛΟΥ – ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠ.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΕΥΘΥΝΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

                                      ΣΑΒΒΑΤΟ  24-11-2012  ΩΡΑ  11:00  (ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ)

ΕΛΠΙΔΩΝ                        ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1 – ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΧΡΕΛΙΑΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ Π. – ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΠΑΛΑΙΡΟΥ                      ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ – ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Β. - ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΙΩΑΝΝΟΥ

                                      ΣΑΒΒΑΤΟ  24-11-2012  ΩΡΑ  15:00

ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ                   ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΒΑΛΛΙΑΝΟΣ – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ – ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΡΟΜΠΟΛΑ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ             ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛ/ΣΤΡΟΥ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΛΑΜΠΡΟΥ – ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ - ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:                 ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΚΑΛΛΗ

ΑΣΤΑΚΟΥ                        ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΓΚΙΑΦΗΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ - ΝΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΚΟΥΡΤΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:             ΠΕΤΤΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΙΩΑΝΝΟΥ

ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΤΣΙΡΩΝΗΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ Α. - ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΝΙΚΑΚΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΕΥΘΥΝΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:                      ΤΣΑΜΠΑΣ

ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ                     ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΥΛΩΝΑΣ – ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ - ΡΟΔΑΤΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΕΥΘΥΝΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ                  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΤΣΑΣΣΗΣ – ΝΤΖΑΝΗΣ - ΜΠΡΕΣΙΑΚΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:             ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΓΟΥΛΑΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:                      ΤΟΜΑΡΑΣ

ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ               ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Κ. – ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΟΥΖΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΚΑΠΝΙΣΗ

Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ           ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΧΡΕΛΙΑΣ – ΤΣΙΚΝΑΣ - ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΜΠΑΡΛΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΜΩΡΑΪΤΗ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:                      ΜΑΔΙΑΣ

ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ                   ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤ/ΣΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΚΕΚΕΛΟΣ – ΡΟΥΜΕΛΗΣ - ΤΣΙΛΙΚΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΤΣΟΥΝΗ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ:                      ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Γ.

ΛΕΠΕΝΟΥΣ                      ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΠΕΣΙΝΗΣ – ΚΑΖΑΝΑΣ - ΚΟΛΟΡΙΖΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΚΟΤΙΛΙΔΑΣ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΣΚΑΦΙΔΑ

ΑΕΤΟΥ                            ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Ι. – ΚΑΡΑΜΠΛΙΑΝΗΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ Π.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΛΑΣΠΙΤΗ

ΘΕΡΜΟΥ                         ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ – ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΠΟΤΙΝΗΣ – ΜΙΖΑΛΟΥ - ΖΗΣΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΠΑΠΑΖΗΣΗ

ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ               ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΠΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΥΘΥΜΙΟΥ - ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΜΠΑΘΑ

ΜΑΣΤΡΟΥ                       ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΣΠΥΡΑΤΟΣ – ΞΥΣΤΡΑΣ Δ. - ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΡΑΠΤΗ

ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ                     ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ - ΛΑΘΥΡΗΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΛΑΪΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΜΠΟΝΙΑ

                                      ΚΥΡΙΑΚΗ  25-11-2012  ΩΡΑ  10:00

Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ             ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Λ. - ΚΟΛΟΡΙΖΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ

                                      ΚΥΡΙΑΚΗ  25-11-2012  ΩΡΑ  11:00

ΚΑΤΟΧΗΣ                        ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΝΤΖΑΝΗΣ – ΧΡΕΛΙΑΣ - ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΜΑΤΣΙΓΚΑ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ               ΑΚΑΔ. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΘΕΟΦΙΛΗΣ – ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ - ΠΑΖΙΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΜΠΑΘΑ

ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ                  ΠΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΤΣΑΣΣΗΣ – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ - ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ

ΘΕΡΜΟΥ                         Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ – ΠΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΡΟΔΑΤΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΕΥΘΥΝΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

                                      ΚΥΡΙΑΚΗ  25-11-2012  ΩΡΑ  12:15

Β.ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ             ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΠΕΣΙΝΗΣ – ΤΟΛΗΣ – ΞΥΣΤΡΑΣ Θ.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:             ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΣΑΜΑΡΑ

                                      ΚΥΡΙΑΚΗ  25-11-2012  ΩΡΑ  15:00

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ                 ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ

ΙΑΤΡΟΣ:                          ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ                    ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜ/ΚΟΥΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΛΙΟΝΑΣ – ΞΥΣΤΡΑΣ Δ. - ΣΟΥΖΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΙΩΑΝΝΟΥ

ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ                     ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ – ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΜΠΟΤΙΝΗΣ – ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ – ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΠΑΠΑΖΗΣΗ

ΜΑΚΡΥΝΟΥΣ                   ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΣΠΥΡΑΤΟΣ – ΡΟΥΜΕΛΗΣ - ΖΗΣΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΛΑΜΠΟΥ

ΦΥΤΕΙΩΝ                        ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ – ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Ι. – ΝΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ Π.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΚΟΝΔΥΛΗ

ΕΜΠΕΣΣΟΥ                      ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΓΚΙΑΦΗΣ – ΕΥΘΥΜΙΟΥ - ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΜΠΟΝΙΑ

ΘΥΡΙΟΥ                          ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ – ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ Α. - ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΛΑΪΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ

ΠΑΛΑΙΡΟΥ                      ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ – ΑΕ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΤΣΙΛΙΚΑΣ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ - ΚΑΖΑΝΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΖΕΡΒΑΣ

ΚΑΝΔΗΛΑΣ                      ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Λ. - ΚΟΛΟΡΙΖΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ

ΓΑΛΑΤΑ                          Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ – ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΘΕΟΦΙΛΗΣ – ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ - ΠΑΖΙΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΧΑΒΑΛΙΝΑ Δ.

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ                 ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΣ – ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ – ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Β.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ:                 ΣΑΜΑΡΑ

ΜΠΟΥΚΚΑΣ                     ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:                      ΛΑΜΠΡΟΥ – ΜΥΛΩΝΑΣ - ΜΠΡΙΑΝΗΣ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:                 ΡΟΚΟΠΑΝΟΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ:                  ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ



ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:



ΣΑΒΒΑΤΟΥ:                     ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. – ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΛΙΟΝΑΣ - ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΣ



ΚΥΡΙΑΚΗΣ:



ΠΡΩΪ:                             ΓΚΙΑΦΗΣ – ΖΑΦΕΙΡΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ



ΑΠΟΓΕΥΜΑ:                    ΧΡΕΛΙΑΣ – ΤΣΑΣΣΗΣ - ΡΟΔΑΤΟΣ

 

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΤΑ ΜΕΛΗ

ΧΡ. ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ                                       ΤΟΜΑΡΑΣ ΣΠ. – ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝ.


Για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής θα βραβευτεί ο Ταξιάρχης Φούντας,

Για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής θα βραβευτεί ο Ταξιάρχης Φούντας, καθώς το τέρμα που σημείωσε ο νεαρός στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βέροια συγκέντρωσε το 64.43% των προτιμήσεων. Ακολούθησαν τα γκολ του Ροτζέριο Μάρτινς (Λεβαδειακός) με 22.40% και του Χοσέ Ζέκα (Παναθηναϊκός) με 13.17%. 

οι διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής Γυναικών...Α.Ο.Αρτας-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοινώνονται οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν σε αγώνες του πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας Γυναικών στις 24, 25-11 & 2-12-2011, για την 2η αγωνιστική


25/11/12 15:00 ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΤΑΣ
ΑΟ ΑΡΤΑΣ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 (ΜΠΑΪΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΕΚΙΟΥ Α., ΖΑΚΚΑ Π) Πρέβεζας]

Ισόπαλος στον Βόλο


σόπαλο έληξε το παιχνίδι στον Βόλο ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ολυμπιακό. Σε ένα μέτριο παιχνίδι οι δυο ομάδες κοίταξαν περισσότερο να μην δεχθούν γκολ, με αποτέλεσμα να μην γίνουν πολλές φάσεις στο παιχνίδι και το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και είχε την κατοχή της μπάλας για ακόμη ένα παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Τα καναρίνια φεύγουν με τον ένα βαθμό από το Πανθεσσαλικό Στάδιο που είναι πολύτιμος για την συνέχεια σε μια πολύ δύσκολη έδρα.



Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Στουρνάρας, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γόγολος (74' λ.τ Τσιάτσιος), Πινδώνης, Στογιάνοφ, Γιενγκά, Ογιαρμπίντε, Ανιέτε (46' Μπολάτι), Κόλεφ.

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Κούσας, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας, Μπογκντάνοβιτς, Σφακιανάκης, Μύγας, Καμαρά, Φαβάλι, Γιάνεφ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Περικλείδης, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
 panaitolikos1926.gr

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του ο Αράκυνθος Ματαράγκας .

 Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Αράκυνθος Ματαράγκας , επέβαλλε τον ρυθμό του και επικράτησε της Δόξας Αιτωλικού , με το ευρύ 4-1 . Το σκορ δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο φαίνεται καθόσον μετά το 1-0 , στο 25’ , με σκόρερ τον Τσοπλάκο ,ύστερα από σέντρα του διακριθέντα Καλύβα , τα χωρίς λόγο ,νεύρα που κυρίευσαν τους παίχτες του Αρακύνθου , δεν επέτρεπαν στο σωστό τελείωμα των φάσεων . Έτσι η Δόξα Αιτωλικού , η οποία παρεμπιπτόντως , ξεκίνησε το παιχνίδι με μόλις 10 παίχτες , που παραβρέθηκαν στο γήπεδο , έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 42’ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια , όταν ο Σιβρήκας έδιωξε πάνω στην γραμμή και ότι δεν κατάφερε εκείνη την στιγμή , το κατάφερε στο 52’ , με τον Ρισβά , ο οποίος εκμεταλλεύθηκε γλίστρημα του αμυντικού του Αράκυνθου , Καλτσή και ισοφάρισε προς στιγμήν το σκορ . Από εκεί και έπειτα , οι Αρακύνθιοι αφυπνίσθηκαν και με τρία γκολ σε 15’ , διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 . Στο 60’ , με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ευαγγελόπουλος έκανε το 2-1 και στο 68’ και 75’ , ο Μπανάκας Ν. , με κεφαλιά και σουτ από κοντά , έκλεισε το σκορ . Η ομάδα του Αιτωλικού , η οποία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω τραυματισμού , σπασμωδικά προσπάθησε να μειώσει το σκορ , κάτι όμως που δεν ήταν τελικά εφικτό . Μέτρια η διαιτησία του κου Πατρόπουλου , ο οποίος άφησε αρκετές φορές το σκληρό παιχνίδι , ενώ σε άλλες περιπτώσεις διέκοπτε με ευκολία φάσεις , ενώ καλές οι υποδείξεις των δύο βοηθών του , Ροδάτου και Ευθυμίου .
Ι.Κ.
Νίκος Ρισβάς ...πέτυχε το μοναδικό γκόλ της Δόξας Αιτωλικού.

οι διαιτητές του 5ου Ομίλου Δ΄Εθνικής


Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές των παιχνιδιών της 6ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

ΑΕ Καραϊσκάκης-Ολυμπος Κέρκυρας
Διώτης, Παρασκευάς, Αντωνόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Αναγέννηση Περιβολίου-Φιλοθέη
Κόλλιας, Αντωνίου, Παυλίδης (Ηπείρου)

Μετέωρα-Οδυσσέας Νυδρίου
Δροβατζήκας (Γρεβενών), Μπιντής,  Καρασαββίδης (Καστοριάς)

Κεραυνός Θεσπρωτικού-Μεσολόγγι
Σταματελόπουλος, Γαρδικιώτης, Μαλτέζος (Άρτας)

Αρης Αιτωλικού-Εθνικός Φιλιππιάδας
Παπαδόπουλος,Τζόλα,Αλεξόπουλος [Αχαίας]

o Kώστας Βαλμάς αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα του Αστέρα σε φιλικό στην Μεσσήνη


Ο Αστέρας κέρδισε με 6-0 τον Πάμισο στη Μεσσήνη, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Πάμισου, Δήμαρχου Μεσσήνης, Προέδρου ΤΕΔΚ Μεσσηνίας και Αντινομάρχη Μεσσηνίας Παύλου Πτωχού. Πρωταγωνιστές για τους Αρκάδες οι Ντινιωτάκης και Τσόφλιος που πέτυχαν από δύο γκολ, τιμήθηκε ο Θανάσης Κωστούλας. Ικανοποίηση για τον Τσιώλη από την εμφάνιση των Νέων.

Στο 3' ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με σουτ του Μπακασέτα, ενώ στο 20' μετά από μπαλιά του Καστέλς ο Αλβάρεζ απέφυγε ωραία τον Γρηγορόπουλο και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2.

Στο 28ο λεπτό, νέα μπαλιά του Καστέλς στον Μπακασέτα, αυτός έκανε τη σέντρα για τον Ντινιωτάκη, ο οποίος σούταρε από το σημείο του πέναλτι για να αποκρούσει ασθενώς ο Γρηγορόπουλος, όμως στην επαναφορά της μπάλας ο Ντινιωτάκης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-3).

Στο 30' ο Ντινιωτάκης κέρδισε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και με κούρσα βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Γρηγορόπουλο, και με συρτό σουτ έκανε το 0-4.

Στο 69' ο Αδάμος μπήκε από τα δεξιά και έκανε συρτή σέντρα για τον Τσόφλιο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να σκοράρει και να σημειώσει το 0-5. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 76' όταν μετά από μπαλιά του Βαλμά, ο Τσόφλιος δεν είχε πρόβλημα να νικήσει στο τετ α τετ τον Γρηγορόπουλο και με πλασέ να κάνει το 0-6.

Πριν τον αγώνα, ο Πάμισος τίμησε τον Θανάση Κωστούλα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος έδωσε στον πρόεδρο του Αστέρα Γιώργο Μποροβήλο το βιβλίο με την ιστορία της Αρχαίας Μεσσήνης, που έχει γράψει ο Πέτρος Θέμελης.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Πτωχού. Μετά τη λήξη του αγώνα έγινε η απονομή των κυπέλλων στις ομάδες και στην οικογένεια του Παύλου Πτωχού.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πάμισος: Γρηγορόπουλος, Κωτσάκης, Γερμάνης, Κουμπαρούλης (59' Μουλαβασίλης), Βεργόπουλος, Δημητρακόπουλος, Φιλόπουλος, Διακουμής, Κέρμαλης, Χαρμπίλας, Αντωνίου (86' Γ. Ξυνός). Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πατσιώτης, Παναγόπουλος, Ηλιόπουλος, Σουρλίγκας, Κάτσος, Μωρόγιωργας, Χριστόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Κωστούλας, Ορόθκο, Ρούσσης, Γιαλούσης, Καστέλ, Αλβάρο, Εγκον, Μπακασέτας, Αναστασόπουλος, Ντινιωτάκης.

Στο 55ο λεπτό πέρασαν ως αλλαγή και αγωνίστηκαν οι Κοντοπίδης, Σβίγγος, Στρέμπας, Καστριτσέας, Βαλμάς, Σπ. Νικολίτσας, Αδάμος, Γ. Νικολίτσας, Τσόφλιος, Δήμας, Ψυχογιός.

Διαιτητής: Γιώργος Μπλάνας
arcadia-sports.gr

8 στα 8 ο Μάριος και ο Χρήστος Πλακίδας στην Βοιωτία...

 οι Αδελφοί Πλακίδα [Μάριος και Χρήστος], οδηγούν απο επιτυχία σε επιτυχία  την ομάδα τους, που σε 8 αγώνες εχει το απόλυτο σε νίκες!!!

Δελτίο τύπου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Γυμναστικός σύλλογος "Χαρίλαος Τρικούπης" Μεσολογγίου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον προπονητή του αντρικού τμήματος Κο Φαράντο Σωτήρη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Φαράντο για την προσφορά του στο σύλλογό μας και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας.


                                                                                      Εκ του Δ.Σ. του συλλόγου

Η κλήρωση των Μικτών Ομάδων


Στις 5 Δεκεμβρίου αρχίζουν τα παιχνίδια για τις Μικτές. Η Επιτροπή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίουτο πρόγραμμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων κατηγορίας Παίδων και Νέων (Μικτές), περιόδου 2012-13.  Η κλήρωση έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή.

Το πρωτάθλημα έχει την φετινή περίοδο νέα μορφή. Η Α΄ φάση με τους αγώνες μεταξύ των ΕΠΣ, τελειώνει την περίοδο των γιορτών του Πάσχα.
Στη συνέχεια συγκροτείται η Περιφερειακή ομάδα μεταξύ τριών ομίλων, με υπεύθυνο συγκρότησης τον προπονητή της ΕΠΣ που κατέλαβε την 1η θέση στην Α΄ φάση, σε συνεργασία με τον Περιφερειακό. Μετά το τέλος της Β΄ φάσης συγκροτείται η Μικτή ομάδα Ζώνης (Βόρεια-Κεντρική-Νότια-Νήσων & Αιγαίου), από τους αγώνες μεταξύ των Περιφερειών και πάλι με υπεύθυνο, τον προπονητή που κατέλαβε την 1η θέση μεταξύ των Περιφερειών, σε συνεργασία με τον Περιφερειακό προπονητή.

Φέτος μπορούν να αγωνίζονται τέσσερις 96ρηδες στην βασική ενδεκάδα και άλλοι δύο θα είναι στην αποστολή, σύνολο έξι.
"Αποκλείστηκαν" οι 96ρηδες που προέρχονται από επαγγελματικές ομάδες.
Στους ΠΑΙΔΕΣ θα συμμετέχουν οι επίλεκτοι γεννηθέντες από 1-1-1999 ως και 31-12-2000 και μπορούν να συμμετάσχει απεριόριστος αριθμός παικτών από επαγγελματικές ομάδες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΝΕΩΝ


8ος Όμιλος

1η Αγωνιστική Τετάρτη 5/12/2012

ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

2η Αγωνιστική Τετάρτη 12/12/2012

ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  - ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ

3η Αγωνιστική Πέμπτη 27/12/2012

ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ

ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  - ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

4η Αγωνιστική Πέμπτη 3/1/2013

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

5η Αγωνιστική Τετάρτη 16/1/2013

ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  - ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  - ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ

Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

6η Αγωνιστική Τετάρτη 23/1/2013

ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  - ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ

Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

7η Αγωνιστική Τετάρτη 6/2/2013

ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  - ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ

8η Αγωνιστική Τετάρτη 13/2/2013

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

9η Αγωνιστική Τετάρτη 27/2/2013

ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  - ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ

ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  - ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

10η Αγωνιστική Τετάρτη 13/3/2013

ΜΙΚΤΗ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΜΙΚΤΗ ΑΧΑΪΑΣ  - ΜΙΚΤΗ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Ρεπό: ΜΙΚΤΗ ΗΛΕΙΑΣ

acadimies.gr

Ο Αλικυρναικός επικράτησε στο γειτονικό ντέρμπυ...

 Α.Ο.ΑΛΙΚΥΡΝΑΙΚΟΣ -ΓΑΛΑΤΑΣ-2-0
Στο γειτονικό ντέρμπυ της Γ΄Κατηγορίας ο Αλικυρναικός κέρδισε στο γήπεδο Αγ. Θωμά τον Γαλατά με 2-0 και παρέμεινε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.Για την ομάδα του Βύρωνα Παναγιωτόπουλου  σκόραραν οι Παναγιωτόπουλος Χρ. και ο Ηρ. Παπαδόπουλος.










φωτογραφίες...


Galatas news