Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΝΕΟΙ: Νέα ήττα για την Αχαϊα!ΠΑΙΔΕΣ: Μικτή Aιτωλοακαρνανίας – Μικτή Αχαΐας 1-0


Αποστολή στο Μεσολόγγι: Νίκος Παπαστεφανάτος

Την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε και η Μικτή Νέων που ηττήθηκε με το Αγγλικό 4-3 από την ΕΠΣΑιτωλοακαρναρνίας στο γήπεδο του Μεσολογγίου.

Το 1-0 για την Αχαϊα ο Παναγιωτόπουλος στο 19', το 2-0 ο ίδιος παίκτης στο 59'. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Αχαϊα θα πάρει την πρώτη της νίκη οι γηπεδούχοι κατάφεραν την ολική επαναφορά! Στο 72' ο Κονίδας στο 1-2, στο 75' ο Μωραϊτης το 2-2, ο ίδιος παίκτης στο 81' το 3-2 και το 4-2 και πάλι ο Μωραϊτης στο 84'! Μέσα σε 12 λεπτά η ΕΠΣ Αχαϊας δέχθηκε 4 γκολ!!!

Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Καράγιωργας στο 90'.

Τα λόγια είναι περιττά... Το 0-2 έγινε 4-2 πολύ εύκολα. Χρειάστηκαν μόλος 12 λεπτά για να έρθει η καταστροφή. Με πολύ όμορφα και απίθανα γκολ από τον παίκτη της Αιτωλοακαρνανίας, Μωραϊτη και τα τραγικά λάθη της άμυνας της Αχαϊας.

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Λαχανάς, Ξενάκης (70' Κονίδας), Ζίγκιρης, Ντόβας, Διαμαντόπουλος, Μπουμπούλης, Τσιλίκης (46' Νάκας), Αποστολόπουλος (31' λ.τ. Ζαίμης), Μωραϊτης, Κοντογιάννης, Σωτηρίου.

ΕΠΣ Αχαϊας: Τζικόπυλος, Μπούρσαλης, Κασιώνης (83' Κοντόγιωργας), Στασινόπουλος, Σουρανής, Τρίγκας, Παντελής, Κουραχάνης, Βέρρας (36' λ.τ. Γιαχαλής), Παναγιωτόπουλος, Μασούρας (58΄Πατάπης).

*Πρώτη φορά στην ιστορία της η ΕΠΣ Αχαϊας ξεκινά με δύο ήττες και στις δύο κατηγορίες!
patragoal.gr

Παρακολουθείστε LIVE σήμερα από το www.patragoal.gr και ώρα 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης της Μικτής Αχαΐας με την αντίστοιχη της Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, για την 3η αγωνιστική (8ος Όμιλος) του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ

27’ Φάουλ του Καβαλάρη μπλόκαρε εύκολα ο Λιμαράκης

28΄ Ωραία κίνηση του Μούζου από τα αριστερά, «ζάλισε» τον Λαγό, έβγαλε την σέντρα, ο Προβίδας έδιωξε με δυσκολία, στην επαναφορά ο Λεγάτος σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ

44΄ Σουτ ο Ρούντος η μπάλα κατέληξε άουτ

46΄ Ωραίο σουτ από τον Λεγάτο, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι

47΄ Φάουλ του Καβαλάρη, έδιωξε σε κόρνερ ο Λιμαράκης για τους φιλοξενούμενους

57΄ Γκολ για τους γηπεδούχους, ύστερα από το σουτ του Χριστογιάννη

Συνθέσεις:

Αιτωλοακαρνανία: Προβίδας, Λαγός, Ντίνος, Καβαλάρης, Γιαννιώτης, Νταλακούρας, Τσιαντής (67΄ Κούτσης), Χριστογιάννης, Γεωργούσης (72΄ λ.τ. Αλμπισάν), Φωτόπουλος, Ρούσης.

Αχαΐα: Λιμαράκης, Χριστόπουλος, Λαζανάς, Μπούμπαλης, Μαργώνης, Λεγάτος, Μαντάς (52΄λ.τ. Ταγάρας), Ρούντος (62΄ Σταυρόπουλος), Μπάρλας, Οικονομόπουλος (41΄ Θεοδωρόπουλος), Μούζος.

Διαιτητής: Tζοβάρας (Φωκίδος)

Βοηθοί: Κουφογιάννης - Καρανικόλας (Φωκίδος)

*Αρχηγός της αποστολής της Μικτής Αχαΐας ο Δημήτρης Σαρρής.