Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ντέρμπι ποιο ντέρμπι..


Ντέρμπι ποιο ντέρμπι..

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το παιχνίδι σήμερα με την ΑΕ Μεσολογγίου να υποδέχονται τα Τρίκαλα σε ένα παιχνίδι που οι παίχτες του Σταμάτη Σαρρη κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο να καθαρίσουν.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό και για τις δυο ομάδες με την ΑΕΜ να καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 11' με τον Καβαλλάρη κάνοντας το 1-0,ο ίδιος παίχτης στο 18' θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του κάνοντας το 2-0.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν άλλα στο 36' θα έρθει ο Ξευγένης και θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα από νωρίς κάνοντας το 3-0,το δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν φυσικό η γηπεδούχοι κάνανε διαχείριση του σκορ με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν άλλα να μην μπορούν να γίνουν απειλητική στην τελική προσπάθεια και μοιραία να γνωρίσουν την ήττα.

Με την νίκη αυτή η ''κανονιέρηδες'' θα πάρουν ανάσα 5 βαθμών από την ομάδα των Τρικάλων και θα στεφθούν πρωταθλητές χειμώνα.

Το φιλμ του αγώνα..

Αρκετά καλές καιρικές συνθήκες, ενώ αναμένεται αρκετός κόσμος να δώσει το παρόν στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου.

3' Πρώτο σουτ στο παιχνίδι από τον Καρακίτσιο, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα παικτών του ΑΟΤ και το Ζαφείρη στη συνέχεια να μπλοκάρει την μπάλα.

Περίπου 400 άτομα αυτή την ώρα στο γήπεδο Μεσολογγίου, ενώ η μαζική προσέλευση θεατών συνεχίζεται.

H AEM ανοίγει το σκορ στο 11' με τον Καβαλλάρη να παράσει στον Καρακίτσιο, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, εν συνεχεία βρήκε ξανά τον Καβαλλάρη, που γύρισε το σώμα και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Τα Τρίκαλα έχουν δύο καλές στιγμές. Η πρώτη στο 14' τον Κεφαλά να σουτάρει λίγο πάνω από τα δοκάρια και στο 15' σέντρα σουτ του Τασιόπουλου με τον Δουλιώτη να αποκρούει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 18' η ΑΕΜ διπλασιάζει τα τέρματά της και πάλι με τον Καβαλλάρη έπειτα από σέντρα του Φράγκου να πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Το Μεσολόγγι έχει αφήσει χώρο στα Τρίκαλα, τα οποία προσπαθούν να βγουν στην αντεπιθεση, δίχως όμως επιτυχία.

Γεμάτος ένταση και αγωνια ο Νίκος Βέκιος, έβγαλε το μπουφάν και παρά το κρύο έμεινε με το μπλουζάκι.

Το Μεσολόγγι σαν σε προπόνηση πετυχαίνει και τρίτο τέρμα στο 36', όταν έπειτα από σέντρα του Καρακίτσιου, ο Ξευγένης με κεφαλιά κάνει το 3-0.

Με ειρωνικές διαθέσεις οι φίλοι του Μεσολογγίου μετά το τρίτο τέρμα της ομάδας τους φώναζαν εν χορώ, προς τον προπονητή του ΑΟ Τρίκαλα :"Βέκιο μετά έχει μπουζούκια..."

Mε δύο αλλαγές ξεκινάει ο ΑΟ Τρίκαλα την επανάληψη, καθώς στη θέση των Γεωργάκη και Καραίσκου, περνάνε οι Τζοβάρας και Χρ. Νάκου.

Στο 48' σουτ του Πελέκη έξω από την περιοχή, η μπάλα γλείφει το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ζαφείρη.

Τα Τρίκαλα πιέζουν στα τελευταία δέκα λεπτά, δίχως να δημιουργήσουν όμως κάποια φάση, με το Βέκιο να δίνει το δικό του ρεσιτάλ από τον πάγκο, φωνάζοντας έντονα προς τους παίκτες του, δεχόμενος τα ανάλογα σχόλια από την κερκίδα.

Ευκαιρία για τα Τρίκαλα στο 68', όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Κεραμά, που σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ο πρωταγωνιστής για την ΑΕΜ, Καβαλλάρης περνάει εκτός παιχνιδιού και γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους της γηπεδούχου ομάδας, την ώρα που εντός γηπέδου τα Τρίκαλα μάλλον έχουν πετάξει λευκή πετσέτα, μην έχοντας την ψυχολογία να κάνουν κάτι καλό.

Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα στο 82' με τον Απ. Τεντολούρη να εκτελεί κόρνερ και τον Τζοβάρα εξ' επαφής να πιάνει την κοντινή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Ο κόσμος αρχίζει να αποχωρεί από το γήπεδο, ενώ ενδεικτικό του κακού κλίματος στην ομάδα των Τρικάλων, είναι το ότι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον πάγκο έχουν φύγει ήδη για τα αποδυτήρια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕ Μεσολογγίου:(Σταμάτης Σαρρής) Δουλιώτης, Μπαλαούρας, Μαντέλος, Δάρδας, Πελέκης, Δενδρινός, Ξευγένης, Καντάνης, Καβαλλάρης,(74΄Πέντσας), Καρακίτσος, Φράγκος (66' Νικολόπουλος)

Τρίκαλα:(Νίκος Βέκιος) Ζαφείρης, Πολυζόπουλος, Γεωργάκης,(46' Τζοβάρας), Κεφαλάς, Τασιόπουλος, Γκόλιας, Κεραμάς,(67' Κεραμάς), Δ. Τεντολούρης, Παππάς, Απ. Τεντολούρης, Καραίσκος (46' Χρ. Νάκου)

Μιχάλης Δημητρίου
aitosports.gr