Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ..........Μεγάλη νίκη εκτός έδρας

 Σπουδαία νίκη στην Ναύπακτο πέτυχε ο Γ.Ο.Μεσολογγίου επι της Α.Ε.Παλαιοπαναγιάς με το ΄΄ευρύ ΄΄  σκόρ 1-8.Με την νίκη αυτή η Μεσολογγίτικη ομάδα εκμεταλευόμενη την  νίκη του συντοπιτη Αστέρα Μ. επί της Λυγιάς ,έμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα  του 1ου Ομίλου της Β΄Κατηγορίας.Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας  το συνηθισμένο φετινό τους παιχνίδι  με  πολλές πάσες, διαρκής κίνηση και από  όλους τους  παίκτες και αυτοματισμοί στην επίθεση ..πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη ,που αν αναλογιστούμε οτι στο 60΄το σκόρ ήταν 1-1 εχει ακόμη μεγαλυτερη σημασία το τελικό σκόρ απέναντι σε ενα μαχητικό αντίπαλο ,που ΄΄υποκλίθηκε΄΄ στην ανωτερότητα του Γ.Ο.Μ.,που εκτός των οκτώ γκόλ που πέτυχε είχε και 4 δοκάρια !!!!
Το φίλμ του αγώνα......
3΄ο Τσαλίκης περνά την μπάλα πάνω απο τον εξελθόντα τερματοφύλακα αλλά ο Σωτηρόπουλος πρόλαβε και έδιωξε με κεφαλιά πρίν η μπάλα περάσει την γραμμή
5΄σε επιπόλαια ενέργεια του Διαμαντόπουλου Χ. που έκανε πέναλτυ παίρνοντας την μπάλα με το χέρι ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτυ που ανέλαβε να εκτελέσει ο ΄΄κάπταιν΄΄ της ομάδας Πολονύφης Ι.,που το δυνατό σούτ που επιχείρησε στην γωνία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αναστόπουλος
10.. σέντρα -σούτ του Τσαλίκη κοντράρει στον Δρόσο και κάθετο δοκάρι.
18΄σε φάουλ του Δάλλα Ι. ο προωθημένος Ζέρβας Γρ.πιάνει καρφωτή κεφαλιά και αποκρούει ο Βίτσας.
20΄μακρινό σούτ του Πολονύφη φεύγει λίγο άουτ.
  Γκόλ......24΄καλοκτυπημένο κόρνερ του διακριθέντα Σούλα Δ. ο Δρόσος με τον Σακελαρόπουλο διεκδίκησαν την μπάλα που κοντράρει και καταλήγει στα δίκτυα και 0-1
36΄ο Κατσάμπας ξεφεύγει απο τα πλάγια του Καμπύλη αλλά το σούτ που επιχείρησε κόντραρε στα σώματα των αμυντικών.
37΄ωραίο σούτ του Σακελαρόπουλου αποκρούει ο Βίτσας.
40΄ατομική ενέργεια του Τσαλίκη [απέφυγε 3 αντιπάλους] και απέναντι απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα σουτάρει δυνατά και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Γκόλ....55΄σε φάουλ του Σωτηρόπουλου οι Ζέρβας και Κόντος των γηπεδούχων διεκδικούν ΄΄στον αέρα΄΄ την μπάλα και αυτή αφού κοντράρει στους δύο παίκτες καταλήγει στα δίκτυα του Αναστόπουλου και 1-1.
Η προώθηση του Στ. Καμπύλη στον χώρο της μεσαίας γραμμής λειτούργησε καταλυτικά για τον ΓΟΜ που πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και αφού στο 59΄σε ατομική ενέργεια του Τσαλίκη αντί να γυρίσει στον αμαρκάριστο Σακελαρόπουλο σούταρε απο πλάγια θέση άουτ.
Γκόλ...61΄σε μπαλιά του Διαμαντόπουλου Χ., ο Σακελαρόπουλος γυρίζει στον επερχόμενο Σούλα που στην κίνηση πλάσαρε στην απέναντι γωνία και κάνει το 1-2.
Γκόλ...64΄και πρίν οι γηπεδούχοι συνέλθουν απο το 1-2 των αντιπάλων οι δύο ίδιοι πρωταγωνιστές αλλάζουν ρόλους και ο Σούλας Δ. ξεφεύγει απο τα δεξιά και γυρίζει στον επερχόμενο Σακελαρόπουλο που με κοντινό πλσέ κάνει το 1-3.
68΄τρίτο δοκάρι για τον ΓΟΜ όταν ο Σακελαρόπουλος ελίχθηκε εκτός περιοχής και το συρτό σούτ που επιχείρησε καταλήγει στην ρίζα του κάθετου δοκαριού και απομάκρυναν οι αμυντικοί προ του Τσαλίκη.
Γκόλ...69΄σε κεφαλιά- πάσα του Τσαλίκη ο Σακελαρόπουλος Δ. ξεχύνεται και με άψογο πλασέ κάνει το 1-4.
72΄ατομική ενέργεια του Σούλα και δυνατό σούτ στο οριζόντιο δοκάρι.
Γκόλ...78΄ο ΄συνηθής ύποπτος΄΄ Σακελαρόπουλος με ωραία ενέργεια και σούτ κάνει το 1-5.
Γκόλ...82΄σε σέντρα του Σούλα ο Σακελαρόπουλος Δ. ανεβάζει τον δείκτη του σκόρ στο 1-6.
Γκόλ...85΄ Το γκολ-ποίημα στον αγώνα πέτυχε ο Μιχαλόπουλος Ι. του Δημοσθ.[1ο γκολ με την ομάδα του ΓΟΜ] όταν απο πλάγια θέση με εντυπωσιακό σούτ  στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία ,και πάνω απο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. και 1-7.
Γκόλ...87΄ο 15χρονος Διαμαντόπουλος με ατομική ενέργεια και δυνατό σούτ εκτος περιοχής και αφού κοντράρει σε αμυντικό γίνεται το τελικό 1-8.
Απο τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Πολονύφης Ι.,Καραπέτσας,Κανέλλος και ο βετεράνος Δημητρόπουλος Α.
Απο τους φιλοξενούμενους οι Σούλας Δ.,Σακελαρόπουλος Δ.,Καμπύλης Σ.,Πασπαλιάρης Δ.,Αντωνόπουλος Ι.χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.
Καλη η διαιτησία των Σπυράτου,Αυλωνίτη,Λαθύρη.
Α.Ε.ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ...Βίτσας,Μπούζας,Θεοδωρόπουλος,Δρόσος,Σωτηρόπουλος[62΄Θανασιός],Δημητρόπουλος Α.,Κανέλλος,Καραπέτσας[46΄Θώδης],,Κοντός,Πολονύφης Ι.,Κατσάμπας[68΄Παπαδόπουλος]
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ...Αναστόπουλος,Καμπύλης,Αντωνόπουλος Ι.,Ζέρβας Γρ.,Διαμαντόπουλος Χ.,Δάλλας Ι.,Κατσαρός Ν.[λ.τ.46΄Μιχαλόπουλος Ι. του Δημ.]Πασπαλιάρης Δ.,Σακελαρόπουλος Δ.,Σούλας Δ.[82΄Χονδρός Ι.],Τσαλίκης Α.[79΄Δημητρούκας Χ.]
 Απο τους διακριθέντες ο Δημ. Σακελαρόπουλος που πέτυχε 5 γκόλ και δημιούργησε άλλο ένα και ηταν συνεχή πηγή κινδύνου για την άμυνα των γηπεδούχων..