Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

πολλά παράπονα για τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο ,έχει η γυναικεία ομάδα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008

Α.Ο.ΑΡΤΑΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-0-0
Πολλά παράπονα εχει η ομάδα του Μεσολογγίου για τις συνθήκες που διεξήχθει ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής για το γυναικείο πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.
.Τα  παράπονα επικεντρώνονται κυρίως  για την ¨φιλοξενία¨ των γηπεδούχων αλλά και την ανεκτικότητα του διαιτητή  Μπαίλη Ν.[Πρέβεζας]της συνάντησης  ο οποίος ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και άφηνε ατιμώρητες τις υβριστικές συμπεριφορές τους[τόσο απο τον πάγκο,όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο] απέναντι στις  παίκτριες,συχνές καθυστερήσεις του αγώνα με δήθεν τραυματισμούς,και λίγο καθαρό χρόνο για παιχνίδι, ενώ ακύρωσε κανονικό γκόλ της Μαρκουτσά Ντ. στο 80΄σαν επιθετικό φάουλ.
Η ομάδα του Μεσολογγίου αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια ενώ κρατήθηκε 1΄σιγή πριν την έναρξη του αγώνα για τον ξαφνικό θάνατο του Ανδρομιδά Γεράσιμου , ανηψιού  του προπονητή Γιάννη Γουλή [που απουσίαζε απο τον αγώνα και χρέη προπονητή εκτελούσαν οι Καραμανοπούλου Σ.-Πρασσά Χρ.]..Στο τέλος του αγώνα λιποθύμησε η τερματοφύλακας Κάππα Εφη μου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αρτας με ασθενοφόρο και  αφου νοσηλευτηκε για μιά ημέρα και έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ,που βγήκανε καλές την άλλη ημέρα ανεχώρησε για το Μεσολόγγι με την συνοδεία του πατέρα της και της αρχηγού της ομάδας Σ.Καραμανοπούλου.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008...Κάππα Ε.,Μόκκα Μ.[25΄λ.τ. Τραυλού Ε.]Χονδρού Μ.,Ασπρούδα Κ.[65΄Λιατάκη Χρ.],Τραυλού Αθ.,Πρασσά Χ.,Σούλα Π.,Μαρκουτσά Ντ.,Καπνίση Μ.,Καραμανοπούλου Σ.,Χοτζάι Πελ.