Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 2-2



 Ισόπαλο έληξε το τοπικό ντέρμπι στο Ευηνοχώρι. Οι ομάδας μοιράστηκαν βαθμούς και από ένα ημίχρονο. Με αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες ξεκίνησε ο αγώνας. Στη συνέχεια η Ένωση κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας της Ακαδημίας με τον γρήγορο Αλεξανδρόπουλο και έτσι βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία μπήκε με αλλαγές στην ενδεκάδα της και αμέσως έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι, καταφέρνοντας να ισοφαρίσει το ματς και να πιέζει για τη νίκη μέχρι το τέλος. Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι.    
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:    
ΕΝΩΣΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ, ΣΧΩΡΗΣ, ΦΛΩΡΟΣ, ΠΑΤΡΙΝΟΣ, ΜΩΡΑΪΤΗΣ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (79’ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Κ., ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ (89’ ΓΟΝΗΣ), ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (63’ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΞΗΡΟΣ,  ΔΗΜΑΡΑΣ Ι. (ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ), ΖΟΥΜΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., , ΓΙΕΡΑΤΣΙΑΝ, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ (46’ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ ΠΑΠΑΣ, ΚΡΑΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (86’ ΔΗΜΑΡΑΣ Π.)
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
12’ Λάθος μεταξύ του Κωνσταντάρα Δ. και του Ξηρού, ο Αλεξανδρόπουλος γίνεται κάτοχος της μπάλας, πλασάρει παράλληλα με το τέρμα κα η μπάλα καταλήγει άουτ.
16’ από δεξιά ο Διαμαντόπουλος σεντράρει, αποκρούει ο Ξηρός, η μπάλα στο κεφάλι του Αλεξανδρόπουλου και διώχνουν οι αμυντικοί της Ακαδημίας.
28’ Ο Κωνσταντάρας Γρ. κάτοχο της μπάλας έξω από την μεγάλη περιοχή της Ένωσης, πασάρει στο Κράνη ο οποίος περνά την μπάλα στον Παππά πιο δεξιά, ο Παππάς σουτάρει και η μπάλα περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Κωνσταντακόπουλου.
29’ Σέντρα του Κράνη από δεξιά, ο Κωσταντακόπουλος αποκρούει, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει στα πόδια του Αθανασόπουλου, ο τελευταίος σεντράρει παράλληλα στον Παππά που σκοράρει με σουτ, όμως ο διαιτητής το ακυρώνει ως οφ σαϊντ.
34’ Από λάθος γύρισμα του Παλιούρα η μπάλα φτάνει στον Πιστιόλη Κ. ο οποίος μεταβιβάζει στον Αλεξανδρόπουλο στα δεξιά με  σουτ κάνει το 1-0 για την Ένωση.
35’ φάουλ από αριστερά με τον Παππά, η μπάλα περνά στο δεύτερο δοκάρι, χτυπά σε πόδι αμυντικού της Ένωσης και καταλήγει κόρνερ.
43’ Λάθος του Κωνσταντάρα Δ., ο Αλεξανδρόπουλος το εκμεταλλεύεται και  μέσα από την μεγάλη περιοχή πλασάρει και κάνει το 2-0.
50’ Από αριστερά απευθείας φάουλ με τον Παππά, η μπάλα καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κωνσταντακόπουλου.
61’ Ο Κωνσταντάρας Γρ. από αριστερά εκτελεί φάουλ. Η μπάλα σκάει στην μεγάλη περιοχή της Ένωσης, και στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα του Κωνσταντακόπουλου και κάνει το 2-1.
67΄ δυνατό σουτ του Μπαλαούρα, ο Κωνσταντακόπουλος διώχνει πολύ δύσκολα σε κόρνερ.
69΄Φάουλ έξω από την περιοχή της Ακαδημίας, το εκτελεί ο Πιστιόλης Κ. αποκρούει ο Ξηρός, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει κόρνερ.
74’ Ο Παππάς κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή, σουτάρει και αποκρούει ο Κωνσταντακόπουλος σε κόρνερ.
78’ Ο Κράνης έξω από την περιοχή της Ένωσης,  αποφεύγει τον αντίπαλό του και βρίσκοντας χώρο σουτάρει και κάνει το 2-2
80’ Κόρνερ από αριστερά με τον δεξιά με τον Κράνη, ο Κωνσταντάρας Γρ. πιάνει κεφαλιά, και η μπάλα περνά δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντακόπουλου

Από την Ένωση ξεχώρισαν οι Πιστιόλης, Κωνσταντακόπουλος και Αλεξανδρόπουλος
Από την Ακαδημία ξεχώρισαν οι Κράνης και Παππάς.
Με λάθη η διαιτησία του Λάμπρου.
evinochori.gr