Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ηττα για την ομάδα Νέων του Πανθρακικού


Την ήττα γνώρισε η ομάδα Νέων του Πανθρακικού στον Πειραιά απο την αντίστοιχη του Ολυμπιακού με 4-0.Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και η ομάδα του νεαρού Μεσολογγίτη Γιάννη Χαλαζιά υπέστη την 2η συνεχόμενη ήττα αφου προηγήθηκε αυτή απο τον Παναθηναικό στην πρεμιέρα με 1-0 [φωτογραφίες απο τον αγώνα αυτόν].

Εύκολο απόγευμα πέρασαν οι Νέοι Κ20 του Ολυμπιακού οι οποίοι επικράτησαν με 4-0 της αντίστοιχης ομάδας του Πανθρακικού, στο Ρέντη, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Την δεύτερη νίκη σε δύο αγώνες, κατέκτησαν εύκολα οι ερυθρόλευκοι, με πρωταγωνιστή τον Ιωαννίδη ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλη μέρα πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μία ακόμη καλή εμφάνιση, μετά τα παιχνίδια με Άρσεναλ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με σουτ του Ιωαννίδη και στο 39’ διπλασίασε το σκορ, πάλι με σουτ από τον Ιωαννίδη. Το 2-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ιωαννίδης έκανε το 3-0 στο 57’ για να κλείσει τον χορό των γκολ ο Λύρας στο 69’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Την προσεχή Τετάρτη 26/9, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου του NextGen Series.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλάχος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Λυκογιάννης (Δημακάκος 53’), Καραγκούνης, Βουτσιώτης (Ρίκσπουν 60’), Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Λύρας (Πασαλίδης 70’), Σούκιας, Ιωαννίδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Χαλαζιάς, Σιδηρόπουλος, Ζούλης, Πόλτσης (Λειβαδιώτης 80’), Μουστάκας, Ζδραβός-Ρίζος, Καθάριος, Βασιλακάκης (Γεωργιάδης 65’), Φωτιάδης, Τσανάκτσογλου (Τρίμμης 58’).

football-academies.gr