Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο ΓΟΜ δεν ήταν σε καλή ημέρα,ενω σημάδια βελτίωσης έδειξε η Ενωση...

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Ευηνοχώρι η Ενωση αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με τον Γ.Ο.Μεσολογγίου .Η τοπική ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης απο το πρώτο φιλικό που έδωσε στον Γαλατά ,ενώ η φιλοξενούμενη πραγματοποίησε το χειροτερό της παιχνίδι και είχε πολλά βασικά ατού σε άσχημη ημέρα ειδικά φλύαρους στον χώρο του κέντρου, νωθρούς στο δημιουργικό κομμάτι μέ πολλά ατομικά λάθη.Στο 11΄ μακρινό φάουλ του Πατρινού Μ. αποκρούει ο Αναστόπουλος με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού σε κόρνερ.
Στο 15΄ μακρινή μπαλιά του Δάλλα ο Τσαλίκης με διαγώνιο σούτ κάνει το 0-1.Στο 23΄ σε λ'αθος εκτίμηση του Διαμαντόπουλου Χ. ο καραδοκιών Πιστιόλης Κ. εκμεταλεύεται το ΄΄τσάφ΄΄του αντιπάλου του και με πλασέ κάνει το 1-1.Στο 36΄με απέυθείας εκτέλεση φάουλ αιφνιδιάζει τον νεοσελθών Λαχανά ο Πανόπουλος και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο β΄ημίχρονο οι 6 αλλαγές του ΓΟΜ άλλαξαν την εικόνα των φιλοξενούμενων που ανέλαβαν πλήρη κατοχή του αγώνα και παρ΄'οτι ισοφάρισαν γρήγορα στο 51΄ σε φάση διαρκείας και γύρισμα του Δημητρούκα ομ Τσαλίκης και πάλι απο κοντά σκοράρει και 2-2,που δέν άλλαξε παρά τις ευκαιρίες που έχασε
ο ΓΟΜ ,ενώ η Ενωση ήταν επικίνδυνη στις αντεπίθεσεις.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Μεσολογγίου Αγρέβης Παυσανίας.