Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Χωρίς νικητή [ 2-2 ] το φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΓΟΜ-ΣΤΑΜΝΑΣ






ισόπαλος έληξε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Γ.Ο.Μ. και τον Αετό Σταμνάς. Ο αγώνας ηταν σχετικά καλός με πολλές φάσεις,καλη κυκλοφορία της μπάλας[αν αναλογιστούμε οτι και οι δυο ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας] τέσσερα γκόλ ,δοκάρι. Η ομάδα της Σταμνάς μπήκε πολύ δυνατά και στο 8΄ ο Καραπιπέρης φεύγει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων πλασάρει τον εξελθόντα Σταθάτο η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο επερχόμενος Νταλακούρας Αθ. με πλάσέ κάνει το 0-1. Στο 40΄ σε πίεση του Τσαλίκη λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα και ο επανεμφανισθείς μετά απο 4 χρόνια με την ομάδα του ΓΟΜ Σούλας Δ. με μακρινό σούτ κάνει το 1-1. Στο β΄ ημίχρονο άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να αποδίδουν καλύτερα και στο 59΄ ο Βιδάλης κέρδισε την μπάλα και γύρισε στον Δελή που με σούτ κάνει το 2-1.Στο 72΄ ο νεαρός Βασιλόγιαννης με ατομική προσπάθεια εξέθεσε την αμυνα του ΓΟΜ και με συρτό σούτ κάνει το τελικό 2-2. Απο τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Βλάχος Κ.,Σούλας Δ.,Λιάπης Ε.,Δελής Γ. και ο 15χρονος Διαμαντόπουλος Χ.
Απο τον Αετό που φέτος θα αγωνιστεί στην Α΄ κατηγορία διακρίθηκαν οι Βασιλόγιαννης,Αθανασάκης,Καραπιπέρης, Νταλακούρας Αθ.
Γ.Ο.Μ...Σταθάτος[λ.τ.20΄ Λαχανάς Θ., 60΄ Αναστόπουλος Κ.], Κοκόρης Α.[19΄Δελής Γ.], Καμπύλης Στ.[86΄Μακεδονόπουλος Ιορδ.],Αντωνόπουλος Ι.,Ζέρβας Γρ.[46΄Βιδάλης Γ.,80΄ Ζησιμόπουλος Ι.] Διαμαντόπουλος Χ., Τσαλίκης Αθ.[55΄ Δερβίσης Χ.],Λαγκώνας Μ.[60΄ Βαλής Μαρ.],Σούλας Δ.[66΄ Λινάρδος Β.],Βλάχος Κ.,Λιάπης Ε.[71΄Κατσαρός Ν.]