Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με τον Αλέξ. Μπεκατώρο στην βασική 11αδα η ομάδα Νέων του Ατρομήτου αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναθηναικό..


Στο 92’ κατάφερε η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού να ισοφαρίσει με αυτογκόλ, σε 1-1 τον Ατρόμητο - Δεν μπορούσε ο Παναθηναϊκός – Ανώτερος ο Ατρόμητος

Ισσόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Νέων Κ20 του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου, στη Λεωφόρο, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Τυχερός στάθηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ενώ έχανε με 1-0 κατάφερε στις καθυστερήσεις με ένα γκολ καραμπόλα να πάρει την ισοπαλία.

Η ομάδα του Δήμου Μάρκου είχε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού την υπεροχή και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Μπήκε ως ίσο προς ίσο απέναντι στους γηπεδούχος και άνοιξε το σκορ στο 44’ όταν  ο Τσαρκάνης σούταρε από πολύ μακριά, ο Αναγνωστόπουλος υπολόγισε λανθασμένα, για την πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι που δόθηκε σε χέρι του Τριανταφυλλόπουλου στην περιοχή. Ο Δημητρίου το εκτέλεσε, αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε πέφτοντας σωστά στην αριστερή του γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, απόρροια και των αλλαγών των δύο προπονητών. Στις καθυστερήσεις του αγώνα (92') η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Κουσίδης σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε ύψος, ο Μπαρκάς βγήκε να την μπλοκάρει, του έφυγε από τα χέρια και κτυπώντας στην πλάτη του Καμβύση κατέληξε στα δίχτυα.

Στο γήπεδο βρέθηκαν ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, οι Κόβης, Φρατζέσκος, Παπαβασιλείου, Αγριόγιαννης και Τσιάρτας. Το ματς παρακολούθησαν και οι Καπίνος, Λαγός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης (61’ Σκούφος), Δώνης, Αναστασόπουλος (67’ Μαλντίν), Κουσίδης, Σταματάκης, Μουζακίτης (46’ Καστράτι), Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Καμβύσης, Κουλακάρης, Μακρής, Δημητρίου, Σιμίτσης, Πολυχρόνης, Διλαβέρης (70’Κρητικός), Τσαρκάνης (56’ Δήμος), Μπεκατώρος, Καραγιάννης (77’ Κουτσογιαννόπουλος).

football-academies.gr