Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στο Μεσολόγγι

πρίν λίγους μήνες μιά παρέα απο κοπέλες απο το Μεσολόγγι ,που λατρεύουν το ποδόσφαιρο είχαν μια καταπληκτική ιδέα,να δημιουργήσουν μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην πόλη μας.
Ετσι πρίν λίγες ημέρες γεννήθηκε η γυναικεία ομάδα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 ,που ανήκει στην Ακαδημία της Α.Ε.Μεσολογγίου.Με την βοήθεια ανθρώπων του χώρου του ποδοσφαίρου της περιοχής μας και κυρίως του γεν. γραμματέα της ΑΕΜ Κατσαγάνη Βασ.,του προπονητή του ΓΟΜ Γιάν. Γουλή, του υπευθύνου της Ακαδημίας ΑΕΜ Κουφό Χ., και του ταμία της Ακαδημίας ΑΕΜ Κιρκινέζου Χαρ.,
και την αμέριστη στήριξη του προεδρου της ΑΕΜ Βισβίκη Διον. και του υπόλοιπου Δ/Σ, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ Παπαχρήστου Τάκη για την σημαντική του βοήθεια για την ενεργοποίηση της ομάδος στην ΕΠΟ.
Η ομάδα με σημαντική βοήθεια απο τις δύο αρχηγούς Καραμανοπούλου Σ.-Πρασσά Χ. τόσο σε θέματα χορηγιών [τόσο σε αθλητικό υλικό ,οπως εκανε ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας Παγούρας Γ.,όσο και σε χορηγών για την αφίσα της ομάδος],αρχισε να χτίζεται πάνω σε σωστές βάσεις και να προσελκύσει πολλά κορίτσια της περιοχής μας που αγαπούν το αθλημα του ποδοσφαίρου.Την φετινή αγωνιστική περίοδο η γυναικεία ομάδα αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας .
Ηδη το ρόστερ αποτελείται απο 20-22 κοπέλες μεταξύ 14-31 χρονών.Την σεζόν που μας πέρασε η ομάδα έδωσε και 5 φιλικά παιχνίδια που ήταν ολα νικηφόρα [Ακ.Ευηνοχωρίου 9-0. Παναρκαδικός Ζακύνθου 5-0,Ικαρος Πετρωτου Πατρών 2-1 στο Ενωσιάκο και με το ίδιο σκόρ στην Πάτρα ,και 2-0 στην Αρτα την τοπική ομάδα],αρα για τα δεδομένα νεοσύστατης ομάδας τα πήγανε πολύ καλά.Η ανταπόκριση του κόσμου στο νέο εγχείρημα της γυναικείας ομάδας είναι μεγάλη και αναμένεται μεγαλύτερη τον Οκτώμβριο που θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες.Ηδη η ομάδα έκανε και τις πρώτες μεταγραφές αφού απέκτησε την Σούλα Παρ.[Εργοτέλη],Πρασσά Χ.[Βόλος],Ζαμπατιώτη Χ.[Οδ.Γλυφάδας] και τις Καραμανοπούλου Σ.,Τραυλού Α., Τραυλού Ε.,Κάππα Ε.,και Καλπογιαννάκη [Αχελώο Ν.]. Σε λίγες ημέρες ξεκινάει την προετοιμασία η ομάδα και καλεί όποια κοπέλα θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο να έρθει στο Μεσολόγγι 2008.