Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πρώτη με νέους και πανό...για τον Παναιτωλικό


Με πολύ κόσμο και τους οργανωμένους στην «φυσική θέση» τους, έγινε η... επίσημη πρώτη του Παναιτωλικού για την νέα χρονιά! Βεβαιότητα ανόδου από Καραγεωργίου!


Με πολλά νέα πρόσωπα, με αρκετό κόσμο στις εξέδρες, με τους οργανωμένους να δίνουν τελικά το παρών στο «πέταλο» όπου κρέμασαν και πανό με νόημα, έγινε στο Αγρίνιο η πρώτη του Παναιτωλικού για την νέα χρονιά!

Μετά και τις τελευταίες αποφάσεις σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα οι ελπίδες για... παραμονή στα μεγάλα σαλόνια είναι ελάχιστες έως μηδαμινές.

Έτσι αυτός ήταν και ο λόγος που πριν την προπόνηση, κατά την παρουσίαση του από τον Φώτη Κωστούλα ο νέος τεχνικός της ομάδας Νίκος Καραγεωργίου, οριοθέτησε τον στόχο του Παναιτωλικού!

Άνοδος στην Σούπερ Λίγκα και τίποτα άλλο. Από την πρώτη του «κλουβιού» ξεχώρισαν τα νέα αποκτήματα (Δάρλας, Σφακιανάκης, Κουτσοσπύρος, Τακίδης), οι δύο ξένοι που δοκιμάζονται (Γιουλά και Μπογκντάνοβιτς0 καθώς και ο Μάκης Μπελεβώνης που μετά από πολλά χρόνια... κρέμασε σορτσάκι και φανέλα και εμφανίστηκε με πολιτικά μιας και είναι ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας!

http://www.gazzetta.gr/