Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δέλλας.......προσπαθώ να γίνω ένας καλός προπονητής...


Για όλους και για όλα μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας που στάθηκε στις δύο ομάδες της καρδιάς του... Την ΑΕΚ και την Ρόμα! "Προσπαθώ να γίνω ένας καλός προπονητής", τόνισε για το μέλλον του




Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό...

Για τον Ταχτσίδη: «Είναι ένας νεαρός παίκτης και έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να τα πάει καλά στη Ρόμα. Έχει καλλιεργήσει την τεχνική του, μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος και αν εργαστεί σκληρά είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει».
Για το αν συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό φαινόμενο «Τα φαινόμενα είναι πολύ λίγα στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να υπερβάλλουμε: είναι ένα παιδί που έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να παίξει σε ένα ορισμένο επίπεδο. Είναι ένα καλός παίκτης, έχει καλό χαρακτήρα και αυτό είναι ένα καλό πλεονέκτημα για να τα καταφέρει στη Ρόμα»

Για το μέλλον του:«Σταμάτησα να παίζω. Παίρνω την άδεια του προπονητή. Έχω έρθει στην Ιταλία για να συναντηθώ με φίλους και τον Μοντέλα για να δω πώς μπορώ να γίνω ένας καλός προπονητής. Προσπαθώ, δεν ξέρω αν μπορώ. Θα δούμε...»

Για τη Ρόμα και την ΑΕΚ: «Είναι οι ομάδες της καρδιάς μου, εκεί έπαιξα τα περισσότερα χρόνια».

Για τον Τοροσίδη: «Είναι ένας παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά που χρησιμεύουν αρκετά στον Ζέμαν. Είναι ένα πολύ επιθετικό δεξί μπακ που μπορεί με τις κούρσες του να δώσει ώθηση στην ομάδα του και να κλείνει στον αντίπαλο. Τόσο στην Εθνική όσο και στον Ολυμπιακό τα έχει πάει πολύ καλά. Ίσως έρθει στη Ρομα ...»

Για τον Παπαδόπουλο: Είναι έτοιμος, γρήγορος και με καλά σωματικά και τεχνικά προσόντα. Με τα νέα παιδιά το μόνο πρόβλημα είναι το... κεφάλι τους. Θα πρέπει να εργαστούν σκληρά»