Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το αεροδρόμιο της Ι.Π.Μεσολογγίου

αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός επισκεψιμότητας ιδιωτικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Ι.Π.Μεσολογγίου. Οι δυνατότητες που παρέχει πλέον το αεροδρόμιό μας, το καθιστούν ικανό να φιλοξενήσει στο χώρο του ένα αρκετά ικανοποιητικό αριθμό ιδιωτικών αεροσκαφών παρέχοντάς τους, τις πιο βασικές υπηρεσίες.

Το αεροδρόμιο Μεσολογγίου, έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι η περιοχή γύρω του ενδείκνυται για την εκπαίδευση νέων χειριστών. Έτσι τις καθημερινές, θα δείτε αεροσκάφη που έρχονται στην περιοχή μας για εκπαιδευτικούς λόγους.

Ταυτόχρονα με τη διάδοση της αεροπορικής ιδέας, η Αερολέσχη Μεσολογγίου, έχει καταφέρει να συμβάλει ενεργά και στην αύξηση του τουρισμού, καθώς τα Σαββατοκύριακα 4-5 αεροσκάφη, θα προσγειωθούν για να παραμείνουν στην πόλη μας είτε για διανυκτέρευση, είτε για μια απλή ημερήσια εκδρομή.

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας πούμε ότι το αεροδρόμιο Μεσολογγίου, μέσα από την επικοινωνία του, κατάφερε να γίνει γνωστό και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να δεχόμαστε και αεροσκάφη ξένων χωρών, που καταφθάνουν στο αεροδρόμιό μας, για να γνωρίσουν την ιστορική μας πόλη και να περάσουν κάποιες μέρες των διακοπών τους στον τόπο αυτό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τη περασμένη εβδομάδα όπου τέσσερα Γερμανικά αεροσκάφη, κατέφθασαν στο Μεσολόγγι και παραμείνανε για δυο μέρες με τελικό προορισμό το νησί της Νάξου. Οι εν λόγω χειριστές αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πέραν όμως των αεροσκαφών, δεν είναι και λίγοι οι αερομοντελιστές που έρχονται κυρίως από την Πάτρα, το Αίγιο και τη Ναύπακτο και εξυπηρετούνται στους χώρους του αεροδρομίου.

Τα μέλη και το Δ.Σ της Αερολέσχης, καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια αξιοποίησης του αεροδρομίου και ελπίζεται ότι σύντομα θα έχει πετύχει και θα υλοποιήσει ακόμα μεγαλύτερους στόχους και οράματα προς την κατεύθυνση αυτή.


Το Δ.Σ της Αερολέσχης Μεσολογγίου