Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γ.Ο.Μ. το τρίπτυχο της φετινής χρονιάς[ομαδικότητα-σεβασμό ,και δίψα για δουλειά και διάκριση]

Το τρίπτυχο αυτό θα έχει άξονες την ομαδικότητα, το σεβασμό και τη «δίψα» για διάκριση από τους παίκτες και γενικά τους ανθρώπους που θα φτιάξουν τη νέα ομάδα.

Τα στοιχεία αυτά θα αποτελέσουν τη «μαγιά» πάνω στην οποία θα δημιουργηθεί ο νέος Γ.Ο.Μεσολογγίου στην Β’ κατηγορία που θα αγωνιστεί.

Το ...σλόγκαν που περιγράφει τη φιλοσοφία που θέλουν να διαπνέει τον Γ.Ο.Μ.της επόμενης σεζόν είναι το «Πάνω απ’ όλα η ομάδα». Από αυτό το σύνθημα θα εκπορεύονται οι υπόλοιπες συνιστώσες, με την ομαδικότητα και την υποταγή του «εγώ» στο «εμείς» να βρίσκεται σε κυρίαρχο επίπεδο. Το περυσινό πάθημα έχει γίνει μάθημα, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις πρωτοκλασάτα αγωνιστικά στελέχη δε μπόρεσαν να ανταποκριθούν στη συλλογικότητα που χρειάζονταν οι ορανιε[τα χρωματα της περυσινης εμφανισης του ΓΟΜ] για να υλοποιήσουν το στόχο τους.

Ο σεβασμός και η άψογη συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας είναι ένας σημαντικός τομέας στην αγωνιστική φιλοσοφία που στοχεύουν να διακρίνει τον Γ.Ο.Μ., για να μη δημιουργούνται προβλήματα ή πειθαρχικά παραπτώματα.

Στην Μεσολογγίτικη ομάδα θεωρούν επίσης ότι η δραστική μείωση του μέσου όρου ηλικίας,αν και πέρυσι η ομάδα ειχε το χαμηλότερο μ.ο.ηλικίας στην Α1 κατηγορία, και η μεγαλύτερη στελέχωση της πρώτης ομάδας με παίκτες από τα τμήματα υποδομής που αποτελεί ειλημμένη απόφαση θα επιδράσει θετικά στο πάθος που χρειάζεται το νέο σύνολο που θα «χτιστεί».Μετά την γεν.συνελευση της ΑΕΜ και τ ον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της ομάδος ,θα ακολουθήσει και ο προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα του ΓΟΜ.Ηδη πολλοι μικροί απο τα παιδικά τμήματα θα προωθηθουν στο ρόστερ της φετινής χρονιάς,ενω πολλά βασικά στελέχη της περυσινής σαιζόν που δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία της ομάδος θα αποτελέσουν παρελθόν..