Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ο Δημ.Ζέρβας μας απαντά στα ερωτήματα που του θέσαμε..

Ο Δημ. Ζέρβας απαντα στο http://www.mesologgisport.blogspot.gr/ για την φετινή χρονιά
στην Α1 κατηγορία με τον Εθνικό Γουριάς, και γενικά για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας..
Μ.Σ.Πώς ξεκίνησες το ταξίδι στο μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου;
-Το ταξιδι μου ξεκινησε σε ηλικια 10 χρονών στις ακαδημιες της ΑΕΜ ,ακολουθώντας τον αδερφο μου τοτε που ηταν 3 χρονια μεγαλυτερος μου!! τα καλυτερα χρονια λενε τα περνας στις μικρες ηλικιες, αφου στην ακαδημια της ΑΕΜ περασα 6 ολοκληρα χρονια μεσω των οποιων εισεπραξα συναισθηματα ομαδικοτητας,συνεργασιας και προ παντων φιλιας....ανεπτυξα σχεσεις και συνειδητιποίησα τι παει να πει η λεξη φιλια.
Μ.Σ.Μίλησε μας για την εμπειρία σου στην ακαδημία της ΑΕΜ?
-Τελος μεσα απο την ακαδημια της ΑΕΜ,με την καθημερινη προπονηση,μου δοθηκε η ευκαιρια να αγωνιστω με τις Μικτες αιτωλ/νιας και σε ηλικια 15ετων να προεπιλεχθω στην εθνικη παιδων
Μ.Σ.Η πρώτη σου συμμετοχή στο περιφερειακό ήταν στην ΑΕΜ σε ποιά ηλικία,και ποιο ηταν το πρωτο σου παιχνίδι?
-Αν θυμαμαι καλα ηταν 16 χρονών παιχνιδι κυπελλου.
Μ.Σ.Έπειτα ο Εθνικός Γουριάς?
- Μετα απο 5 χρονια στην ΑΕΜ αναγκαστηκα να παω στη Γουρια για να πω την αληθεια,αλλα μετα απο καποιο διαστημα δεθηκα με τα παιδια που ηταν στην ομαδα και περασα μια πολυ καλη χρονια,βγηκε η ομαδα τριτη πρωτη φορα στην ιστορια της παιζοντας καλο ποδοσφαιρο.Σε προσωπικο επιπεδο εκανα μια πολυ καλη χρονια.δεν το μετανιωσα σε καμια περιπτωση
Μ.Σ.Ποιοί άνθρωποι σε έχουν βοηθήσει στη μέχρι τώρα πορεία σου;
- Ολοι οι προπονητες που ειχα με εχουν βοηθησει,αλλα οπως εχω ξαναπει πιο παλια σε τοπικη εφημεριδα,οφειλω να πω ενα ευχαριστω στον κ. Σακεριανο.γιατι τοτε που ημουν σε ηλικα να παρω πραγματα για να γινω καλος τερματοφυλακας τα πηρα και με το παραπανω.Αλλα και τωρα εχω καποιους ανθρωπους που κανουν οτι μπορουν για να με βοηθησουν


Μ.Σ.Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
- Να κανω το παραπανω βημα και εύχομαι να το κανω..ολοι οι ποδοσφαιριστες αυτο ευχονται.
Μ.Σ. Πιστεύεις ότι η θέση του τερματοφύλακα είναι το ίδιο σημαντική όπως π.χ του επιθετικού μιας ομάδας;
-Ε ννοειται οτι ολες οι θεσεις ειναι σημαντικες..Θα ελεγα η θεση του τερματοφυλακα ειναι και η πιο δυσκολη,γιατι μπορει να μην κανει χιλιομετρα αλλα με ενα λαθος ισοδυναμει σε γκολ κατα της ομαδας σου.
Μ.Σ. Ποιόν τερματοφύλακα έχεις ως πρότυπο;
- Νικοπολιδης και Κασιγιας.
Μ.Σ. Ποιός ηταν ο πιο δύσκολος επιθετικός που αντιμετώπισες φέτος στην Α1 κατηγορία και ποιος αλλος τερματοφύλακας σου άρεσε??
- Καλαβρουζιωτης Θ. πολυ καλος επιθετικος με πολυ καλες τοποθετησεις,απορω γιατι παιζει στο τοπικο.Απο τερματοφυλακες μου αρεσε ο πιτσιρικας απο το Αντιρριο ο Καραδημας,αν συνεχισει να δουλευει εχει μελλον.
Μ.Σ. Ποια η γνώμη σου για τον Γιώργο Χρήστου που απο οτι ακούγεται αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του?
- Για τον Γιωργο τι να πεις,πανω απ ολα τον σεβομαι σαν ατομο.δουλεψαμε 3 χρονια μαζι πηρα και απο αυτον πολλα πραγματα.Αν κρεμασει τα γαντια του μακαρι να δουλεψει σαν προπονητης τερματοφυλακων,ξερει παρα πολλα και πρεπει να τα μαθουμε εμεις οι νεοι.
Μ.Σ. Ποια ειναι η επόμενη ημέρα της καριέρας σου?
- Θα δειξει .σιγουρα ψαχνω κατι παραπανω απο το Α τοπικο,εχω μιλησει με καποιους ανθρωπους..Σε 20 μερες πιστευω θα ξερω και θα μαθετε και εσεις για να μην λεμε πολλα.
Μ.Σ. Πιστεύεις ότι οι τοπικές ομάδες που έχουν επηρεαστεί τόσο από την οικονομική κρίση θα καταφέρουν να τα »βγάλουν πέρα» ;
- Αν και δυσκολα λογω τον εποχων θα τα βγαλουν περα.Αλλωστε ολοι θελουν να βλεπουν την ομαδα του χωριου τους..Τρανο παραδειγμα στην ομαδα του Καινουριου που απο οτι εμαθα μπηκαν μπροστα οι παιχτες της ομαδας.
Μ.Σ. Να ευχαριστήσουμε τον πορτιέρο Δ. Ζέρβα και του ευχόμαστε να εκπληρωθούν ολες οι επιθυμίες
που έχει .


-